Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řekněte zplihlým vlasům navždy sbohem!

2. 06. 2016 | Péče o vlasy
Po zdravých a objemných vlasech touží snad každá žena. Matka příroda je však kolikrát nemilosrdná, a tak ty, které lvím objemem obdařeny nebyly, léta letoucí zápasí se stylingovými prostředky, aniž by dosáhly slušných výsledků. Ani v tomto případě ale není potřeba házet flintu do žita. Stačí jen vědět, jak na to.

Správná péče o vlasy

Zmiňovat fakt, že největším nepřítelem objemu jsou vlasy mastné, asi není potřeba. Tomu by měla odpovídat především míra péče, jakou jim věnujete. Zarputilé tvrzení, že příliš časté mytí není ku prospěchu, vám zbytečně motá hlavu a právem ve vás vzbouzí strach z představy, že jste do konce života odsouzené k tomu, abyste tři dny v týdnu měly hřívu, se kterou byste ven nevyhnaly ani úhlavní sokyni, natož sebe. Nedejte na rady rádoby profesionálů a znalců vlasové pokožky a myjte vlasy tak často, jak je třeba. Pouze si dejte pozor, abyste časté mytí doplňovaly kvalitní výživou. Používejte hydratační masky a oleje, stejně tak šetrné šampony, které vlasy myjí jemně a zároveň respektují přirozenou rovnováhu vlasové pokožky.

Řekněte zplihlým vlasům navždy sbohem!Pomineme-li samotné mytí vlasů, pro větší objem je důležitá i péče poté. Obecně platí, že čím větší práci si s vlasy dáte, tím větší objem získáte. Toto tvrzení však nemusí hned nutně znamenat použití pěti stylingových a fixačních přípravků najednou. Co je ale důležité, je foukání. Snažíte-li se vlasy šetřit a foukat je jen někdy, abyste je příliš často nevystavovaly vysokým teplotám, hoďte tyto obavy za hlavu a pořiďte si gely chránící vlasy při používání fénů, kulem a žehliček.

K nalezení jsou nyní v každé drogerii a díky konkurenčnímu boji společností vyrábějících vlasovou kosmetiku je výběr více než uspokojující. Vlasy fénujte s předkloněnou hlavou od kořínků po konečky, následně je znovu pročešte a ještě v předklonu zafixujte lakem.

Vhodně zvolená kosmetika

Předpokladem pro větší objem je i vhodně zvolená kosmetika. V odděleních vlasové kosmetiky najdeme nepřeberné množství šamponů a kondicionérů pro větší objem. Ne každá řada nesoucí toto přízvisko však nutně znamená, že jejím používáním dosáhnete vytoužených výsledků.

Nepřeceňujte také sílu tužidel a dalších stylingových prostředků. Zde platí, že méně je někdy více a ve chvíli, kdy zvolíte nevhodné tužidlo či lak nebo nedej bože oboje najednou, vlasy akorát ztěžknou a opticky se budou zdát o to více zplihlejší. Tužidlo doporučujeme nanášet pouze ke kořínkům a lak zase na spodní stranu vlasů.

Střih

Střih, který zvolíte, má ve finálním objemu nezastupitelnou roli. Platí, že čím kratší vlasy, tím vzdušnější hřívu budete mít. Ideální jsou mikáda či kratší účesy se stupňovitě sestříhanými vrchními partiemi. Vyhovují-li vám vlasy dlouhé, myslete na to, že je potřeba je pravidelně zastřihávat, aby délky jednotlivých partií nepřerůstaly.

Zdroj: Nouvelle


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
padání vlasů,můj věčný boj...
Obrázek uživatelky
profil
Já užívám donnuhair a zdá se mi, že mám "více vlasů" než před užíváním.. taky je fakt že mi tolik nepadají
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles