Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řekni to šperkem

9. 02. 2018 | Vztahy
-Komerční sdělení-

Ať už jsou vyzývavé, umírněné, originální designové nebo po tetičce, šperky vždy nějak promlouvají a nesou význam. Vyjádří váš vztah k obdarovávanému. A dokreslují vaši osobnost, pokud je nosíte. Mohou krášlit i léčit, těšit, zdobit i chránit.

Pozor na symboliku


Stěží najít doplněk, v němž je tradičně tolik významů. Lidé šperkům a přívěskům odjakživa připisují doslova nadpřirozenou moc. Dva stejné prsteny jsou atributem věčného spojení dvou milujících se lidí. Dražší ozdoby se dědí, jakoby prstýnek po babičce zajišťoval její věčnou přítomnost a moudrý patronát. V kamejích se uchovávají portréty drahých a od různých amuletů lidé od pradávna čekají ochranu před zlou mocí, kameny zas mají zajistit zdraví nebo posílit dobré vlastnosti. Proto jsou šperky tak oblíbený dárek, že jimi můžete dát najevo, co vám leží na srdci.


Řekni to šperkem























Andělské zvonky pro štěstí maminek a dětí


andělské zvonky pro štěstíMoc hezký nápad jsou rolničky schované v precizně zpracované stříbrné klícce, která se dá otevřít a rolnička vyjmout a vyměnit za jinou, jinak barevnou. Takové ozdoby se dávají nastávajícím maminkám. Barvy rolniček mohou vyjadřovat žádoucí vlastnosti budoucího potomka. Například červená je barvou energických kreativních lidí, šedá barvou uvážlivosti a moudrých rozhodnutí, atd. Maminky nosí rolničky v těhotenství zavěšené na břiše a miminko pak jemné cinkání poznává i po narození. Známý zvuk ho uklidňuje. Tento pradávný princip nám předaly mexické indiánky, ale k dokonalosti ho dovedla německá firma Engelsrufer vkusným a dokonalým zpracováním.



křížky a andělenéV módě jsou křížky a andělé


Anděl je symbol nevinnosti, ochránce a strážce. Křížky a andílci všech typů a velikostí jsou dlouhodobě oblíbené, ale v sezoně 2017 zároveň představují i aktuální módní trend. Mají nám dodávat odvahu a sebevědomí, nedovolují sejít z cesty a bdí nad námi. Strážný andílek je vhodný dárek pro malou holčičku i pro maminku. V souladu s módou se nosí na zdvojených řetízcích, které jsou odlišné materiálem i zpracováním. Zkuste kombinovat řetízek se šňůrou drobných perliček nebo saténem.



Andělská křídlaAndělská křídla


Originální a neokoukaný přívěsek se snovou symbolikou volnosti, tajemství a nezávislosti je andělstké křídlo. Výběr různých barev, velikostí a zpracování – keramické, stříbrné, vykládané zirkony, dovoluje výběr všem typům žen. Pro křehkou blondýnku jemný něžný šperk, pro energickou amazonku větší a nápadný. Je trendy kombinovat ho ještě s dalšími přívěsky – andělskými zvonky, perlami, nebo tzv. nebeskými slzami.



S andělskými šperky neuděláte chybu. Jsou krásné, luxusní, mají příběh a jejich symbolika nejde proti žádné povaze. Zkrátka - máte ji rádi? Andělé to řeknou za vás.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
krásné ceny
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles