Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

REKONSTRUKCE ROKU zná své vítěze

16. 12. 2018 | Rekonstrukce
-Komerční sdělení-

Soutěž o nejlepší proměnu domácnosti Rekonstrukce roku, která odstartovala v březnu letošního roku, zná své vítěze. Nejprve vybrala odborná porota složená z partnerů soutěže, zástupců organizátorů a odborníků na poli interiérového designu 30 rekonstrukcí, které postoupily do finálového kola neboli online hlasování veřejnosti. Vzápětí vybrala veřejnost tři nejlepší rekonstrukce, které vyhrávají finanční odměnu 100 000 Kč, 70 000 Kč a 50 000 Kč. Vítězné interiéry najdete v Havířově, Hradci Králové a v Praze.

    1. místo – Alena z Havířova


Paní Alena z Havířova se při rekonstrukci svého bytu inspirovala venkovským stylem. Nábytek v novém bytě byl na míru vytvořen ze stoletých trámů a celkově tak v interiéru dotvořil atmosféru venkova. „Jsme pětičlenná rodina z Havířova. Koupili jsme panelákový byt 4+1 s velkou lodžií. Byt byl ve zcela původním stavu, značně zanedbaný, přes 40 let se v něm na nic nesáhlo, tak prošel rekonstrukcí od podlahy až po strop. Rekonstrukci jsme začali svépomocí - vybourali jsme umakartové jádro, rozebrali podlahy, poté nastoupila firma, která bourala, zdila, zavedla novou elektřinu, připravila nové podlahy. Dispozici jsme změnili ze 4+1 na 4+kk probouráním kuchyně se sousedním pokojem, lodžii jsme nechali zasklít a třem synům jsme věnovali velké pokoje,“ popisuje majitelka.
1. místo










    2. místo – Monika z Hradce Králové


Monika se se svým partnerem při rekonstrukci svého bydlení snů postavila velké výzvě a dokázala prakticky a funkčně spojit dva byty do jednoho. Nový interiér se nese v jednoduchém minimalistickém stylu. „Jednalo se tedy o kompletní rekonstrukci dvou bytových jednotek v panelovém domě spojením v jednu. Měli jsme dvoje stoupačky. Koupelny jsme zachovali, máme tedy dvě a je to bomba, z druhé kuchyně jsme si vytvořili velkou šatnu. Otvor mezi kuchyní a malým obývacím pokojem jsme zvětšili na 140 cm,“ doplňuje soutěžící.
2. místo












    3. místo – Jan z Prahy


Jan zrekonstruoval pražský půdní interiér a vybavil jej nábytkem výhradně od českých nábytkářských firem s důrazem na český design. Jak sám popisuje: „V uplynulém roce 2017 jsme koupili podkrovní prostor, který jsem v tomto roce rekolaudoval na bytovou jednotku o výměře cca 45m2. Interiér je laděn do bílé, černé a jako proteplující prvek je použit dubový dřevodekor. Co se nábytku týče, jedná se téměř výhradně o české nábytkářské firmy a český design. Truhlářské prvky jsou na míru, abychom maximálně využili menší prostory bytu.“
3. místo









Průběh soutěže


Soutěž o nejzdařilejší proměnu české domácnosti s názvem Rekonstrukce roku, kterou uspořádala komunikační agentura FleishmanHillard, odstartovala v březnu 2018 a to registrací soutěžících a zasláním fotografií „před“ rekonstrukcí. Od půlky července měli soutěžící možnost zasílat své fotografie „po“ rekonstrukci. V průběhu měsíce září porota složená z odborníků na interiérový design, partnerů soutěže a zástupců organizátorů vybrala 30 nejzdařilejších rekonstrukcí, z nichž veřejnost prostřednictvím online hlasování rozhodla o třech nejpovedenějších rekonstrukcích.

Video seriál


V průběhu soutěže Rekonstrukce roku jsme s naším video štábem a ve spolupráci s generálním parterem soutěže společností SAPELI a hlavním partnerem značkou Hoover sledovali rekonstrukce dvou vybraných soutěžících – Martina z Teplic a Anety z Těšetic. Třídílné nahlédnutí do příběhu jejich přestaveb můžete zhlédnout zde.  

Více o soutěžních rekonstrukcích se dozvíte zde.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku REKONSTRUKCE ROKU zná své vítěze:

REKONSTRUKCE ROKU zná své vítěze
REKONSTRUKCE ROKU zná své vítěze
REKONSTRUKCE ROKU zná své vítěze
REKONSTRUKCE ROKU zná své vítěze
REKONSTRUKCE ROKU zná své vítěze
REKONSTRUKCE ROKU zná své vítěze
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !