Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Repelenty PREDATOR. S klíšťaty a komáry se nemazlí!!!

25. 06. 2015 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Repelenty PREDTOR








Léto je jako stvořené pro výlety, pobyty v lese, u vody i pro venkovní posezení s přáteli. Ale znáte to. Dokonalou idylku dokážou narušit bzučící a lezoucí stvoření a vy místo toho, abyste si užívali, odháníte dotěrné komáry a obáváte se nebezpečných klíšťat. A přitom stačí jednoduchá prevence, účinná proti komárům i klíšťatům současně -  Repelent PREDATOR.

repelenty PREDATORVýrobky Repelent PREDATOR jsou testovány přímo v terénu a to, že fungují naprosto spolehlivě, potvrdily testy ze záplavových oblastí lužních lesů, rodišti milionů komárů a klíšťat. Byly vyvinuty pro ničím nerušený pobyt v přírodě i v extrémních podmínkách. Repelent PREDATOR  jsou spreje v praktickém obalu, které snadno umístíte třeba do kapsy. Je možné je aplikovat na pokožku i oděv s dlouhotrvajícím účinkem. Dokážou spolehlivě odpudit komáry i klíšťata a tak vás ochránit před nebezpečnými nákazami. Příjemně voní, jsou šetrné k pokožce a vhodný pro děti už od 2 let.

Repelent Predator juniorSpolehlivou ochranou pro děti je Repelent PREDATOR JUNIOR. Aerosolový repelent proti komárům, klíšťatům, muchničkám i vši dětské k aplikaci na pokožku, vlasy  i oděv. Neobsahuje alkohol a díky tomu je vhodný pro ochranu dětí už od 3 měsíců a to i pro osoby s citlivou pokožkou. Vyniká delikátním složením a jemnou parfemací. Navíc obsahuje UV filtr pro ochranu pokožky před sluncem.

Pro dlouhodobý pobyt v přírodě

s extrémním výskytem nebezpečného a obtížného hmyzu doporučujeme Repelent PREDATOR MAXX plus. Jako nejúčinnější repelent na trhu dokáže chránit pokožku až 8 hodin a oděv dokonce až 7 dní. Je nepostradatelným pomocníkem na místech s vysokým rizikem nákazy přenášené hmyzem, jakou je např. malárie nebo západonilská horečka. Bezpečně chrání i při vysoké fyzické zátěži a hmyz nejen odpuzuje, ale také hubí.

repelenty PREDATOR


Víte, že…

dlouháni jsou pro komáry hotovým magnetem? Obecně jsou komářímu bodnutí více vystaveni vysocí lidé. Ač to zní kuriózně, je tomu tak hlavně proto, že více kříží otravnému hmyzu cestu. Komáři totiž nejčastěji létají ve výšce asi dva metry nad zemí.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Repelenty PREDATOR. S klíšťaty a komáry se nemazlí!!!:

Repelenty PREDATOR. S klíšťaty a komáry se nemazlí!!!
Repelenty PREDATOR. S klíšťaty a komáry se nemazlí!!!
Repelenty PREDATOR. S klíšťaty a komáry se nemazlí!!!
Repelenty PREDATOR. S klíšťaty a komáry se nemazlí!!!
Repelenty PREDATOR. S klíšťaty a komáry se nemazlí!!!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Když už mě nejaká potvora štípně, tak mě pomáhá NOvosil gel, který mě pomohl juž víckrát. Místo zklidní, schladí a je to ok Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsme si ho koupili,jedeme na Slovensko do Komárna a těch komáru je tam požehnaně
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles