Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reportéři na vaší straně 6.4. 2013

6. 04. 2013 | Televizní tipy
V dalším dílu pořadu Reportéři na vaší straně s datem 6.4. 2013 se dozvíte odpovědi na řadu vašich otázek. První reportáž nese název Rady rodičům: Podceněná nemoc. Jak rozeznat zlobení od poruchy chování?

Až polovina dětí s vážnou poruchou chování uniká pozornosti lékařů a bez léčby se u nich vyvíjí antisociální chování v dospělosti. Upozorňuje na to aktuálně zveřejněná britská analýza, kterou vydal Národní institut pro zdraví. Součástí studie je také návod pro rodiče, kteří mají o své děti starost. Lze vůbec rozeznat „obyčejné“ zlobení od vážné poruchy chování?

Reportéři na vaší straně 6.4. 2013Další reportáž, kterou v pořadu Reportéři na vaší straně s datem 6.4. 2013 uvidíte nese název Nová čísla: Kouření zabije ročně 18 tisíc Češek a Čechů: Oproti obecnému povědomí není rakovina plic nejčastější příčinou úmrtí kuřáků, jsou to nemoci srdce a cév, které usmrtí ročně o 2000 lidí víc. Proč to tak je? Odpoví vám reportéři na vaší straně!

Další téma se jmenuje Internet a mobily: Jak ovlivňují naše vztahy a sex: Láska, city, sex přes internet. Přes sociální sítě se rozcházíme, navazujeme vztahy. Do očí už jen málokdy zazní vyznání. Proč to tak je a jak to ovlivňuje mezilidské vztahy? Kam až to může zajít?

Dále se v pořadu Reportéři na vaší straně s datem 6.4. 2013 dozvíte, jakých je Šest cest ke štěstí: Co radí věda: Štěstí – muška jenom zlatá, nebo stav, ke kterému vede klikatá cesta? Jak být šťastný? Co pro to udělat?

Následuje reportáž nesoucí název Nebezpečná a tvrdá práce pyrotechniků: Riskují, nasazují životy pro druhé! Jejich tvrdá práce očima našich reportérů.

A dále tady máme Šokující zjištění: Zboží se vyrábí tak, aby se porouchalo měsíc po záruce!: Přestal vám fungovat notebook, telefon nebo pračka přesně po vypršení záruční doby? Věřte, že to není náhoda. Řekneme vám, jak je to možné a jak to funguje. Jak se tomu bránit?

Předposlední reportáží, kterou v pořadu Reportéři na vaší straně s datem 6.4. 2013 uvidíte nese název Týraní koně – reportáž, která vás tento týden zvedla ze židlí!: Pomohli jste vy, diváci: darovali jste seno, krmení, zajímali jste se! Majitelka slíbila, že vše napraví, i když stále trvá na tom, že se o koně stará. Vrátili jsme se na místo a zjišťovali, jestli majitelka koní dodržela slovo! A Reportéry tradičně uzavřou Absurdity týdne.

Sledujte další díl pořadu Reportéři na vaší straně
v sobotu 6.4. 2013 od 18.05 hod. na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Reportéři na vaší straně 6.4. 2013:

Reportéři na vaší straně 6.4. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
podívám se.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles