Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Retro móda stále plní módní šatníky

23. 11. 2010 | Pro ženy

Pokud nevíš, co obléci, vrhni se do stylu hvězd a módy padesátých, šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých let 20. století. Retro styl stále kraluje a rozhodně nic nezkazíš, když se navlékneš do něčeho „starého“, abys vypadala úplně dokonale sexy a in.

Módní návrháři se do zmiňovaných let chodí rádi inspirovat, použijí kvalitní materiály, sem tam něco přidají nebo naopak uberou a je tu módní ošacení číslo jedna!

 

Co je retro?

Tužkové sukně, korzetové šaty s hodně nabíranou sukní, krátké sukně se vzory z archívů, lodičky s hranatou špičkou, šaty bez rukávů, vysoké límce ozdobené úzkými mašlemi, kabáty plné mnoho zdobení – to vše je naprosto ideální pro štíhlá těla, úzké pasy a jiné atraktivní proporce žen. Tato móda zvýrazňuje ženské křivky. Díky současným návrhářům oživují tradiční kousky a ty si můžeš vybrat třeba krajkové šaty s hlubokým výstřihem obdélníkového tvaru, dost znatelně nabírané sukně dlouhé sotva pod kolena, širší kalhoty se zvýšeným pasem, hedvábné halenky s dlouhými rukávy i pleteninové a kožené modely. Vše v dominujících béžových, hnědých, velbloudích a pískových barvách nebo v barvách podzimní trávy.

 

Neboj se změny!

Dokonalé dámy nemusí být nasoukané v několika vrstvách šatů, ovívat se vějířem a sedět v zámecké komnatě. Neboj se vyměnit džínsy za sukýnky a vytahaná trička za přiléhavé modely. Vsaď na volánové bohaté sukně, odhalená lýtka, koktejlové šaty, pas zdůrazni širokým páskem, obuj si boty s vyšším klínkem a pod padnoucí vrchní šat si oblékni smyslné prádýlko. Uvidíš, že tvůj pocit na tvou přitažlivost se rázem změní k lepšímu. Pomohou ti i doplňky – čelenka do vlasů, obří sluneční brýle, vestička, vyčesané nebo naopak rozevláté vlasy.

 

Přitažlivé nohy v legínách

I legíny patří k retro módě. Například černé se dají dobře kombinovat. Dobré jsou i na diskotéku, pokud se dobře sladí s topem. Legíny si oblékni pod minisukni, ke kožíšku, k balerínám i klidně k šatům ve stylu šedesátých let. Pokud ti legíny nepřirostly vůbec k srdci, zkus elastické džíny. K nim můžeš rovněž vzít prakticky cokoliv a budeš dostatečně módní a neodolatelná. Provokativní sex appeal zvýrazní i kovové prvky, různé třpytky, štrasové kamínky, pásky, kabelky, kozačky, cvočky a leopardí a květinové vzory.

 

Nezapomeň se brzdit! Je dobré vypadat skvěle trendy, ale pozor, abys v retro stylu nevypadala spíše jako nevkusná vykopávka. Pozor na výběr zděděných nebo kdesi v sekáči vybraných kusů, stačí malé detaily a každý pozná, že tohle není vůbec skvělé, ale úplně strašné a nekvalitní.


Zdroj foto: Zefyr-biz

 

Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
se sice vrací, protože všechno již bylo kdysi vymyšleno, ale pokaždé trichu jinak a tak je zbytečné létaskladovat staré věci, že by se snad někdy mohly hodit. yslím si, že bysme nevypdaly dobře, spíše jako báby hadrnice. No jo, je to sice škoda, materiály jsou možná valitní, ale dnes se vyrábí úplně jiné!
Obrázek uživatelky
profil
ale vždycky je na ní něco jiného. Nějaké malé změny, doplňky a zejména jiné materiály. Je to poznat. Myslím, že nebudeme moct něco vytáhnout ze skříně...
Obrázek uživatelky
profil
ta móda se opravdu pořád vrací Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Škoda,že už nejsem mladá a hlavně štíhlá.....!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Také bych něco našla.Móda se někdy opakuje.Pro mne se už nehodí,ale mladé dívky jsou šmrncovní.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles