Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Retro móda stále plní módní šatníky

23. 11. 2010 | Pro ženy

Pokud nevíš, co obléci, vrhni se do stylu hvězd a módy padesátých, šedesátých, sedmdesátých a osmdesátých let 20. století. Retro styl stále kraluje a rozhodně nic nezkazíš, když se navlékneš do něčeho „starého“, abys vypadala úplně dokonale sexy a in.

Módní návrháři se do zmiňovaných let chodí rádi inspirovat, použijí kvalitní materiály, sem tam něco přidají nebo naopak uberou a je tu módní ošacení číslo jedna!

 

Co je retro?

Tužkové sukně, korzetové šaty s hodně nabíranou sukní, krátké sukně se vzory z archívů, lodičky s hranatou špičkou, šaty bez rukávů, vysoké límce ozdobené úzkými mašlemi, kabáty plné mnoho zdobení – to vše je naprosto ideální pro štíhlá těla, úzké pasy a jiné atraktivní proporce žen. Tato móda zvýrazňuje ženské křivky. Díky současným návrhářům oživují tradiční kousky a ty si můžeš vybrat třeba krajkové šaty s hlubokým výstřihem obdélníkového tvaru, dost znatelně nabírané sukně dlouhé sotva pod kolena, širší kalhoty se zvýšeným pasem, hedvábné halenky s dlouhými rukávy i pleteninové a kožené modely. Vše v dominujících béžových, hnědých, velbloudích a pískových barvách nebo v barvách podzimní trávy.

 

Neboj se změny!

Dokonalé dámy nemusí být nasoukané v několika vrstvách šatů, ovívat se vějířem a sedět v zámecké komnatě. Neboj se vyměnit džínsy za sukýnky a vytahaná trička za přiléhavé modely. Vsaď na volánové bohaté sukně, odhalená lýtka, koktejlové šaty, pas zdůrazni širokým páskem, obuj si boty s vyšším klínkem a pod padnoucí vrchní šat si oblékni smyslné prádýlko. Uvidíš, že tvůj pocit na tvou přitažlivost se rázem změní k lepšímu. Pomohou ti i doplňky – čelenka do vlasů, obří sluneční brýle, vestička, vyčesané nebo naopak rozevláté vlasy.

 

Přitažlivé nohy v legínách

I legíny patří k retro módě. Například černé se dají dobře kombinovat. Dobré jsou i na diskotéku, pokud se dobře sladí s topem. Legíny si oblékni pod minisukni, ke kožíšku, k balerínám i klidně k šatům ve stylu šedesátých let. Pokud ti legíny nepřirostly vůbec k srdci, zkus elastické džíny. K nim můžeš rovněž vzít prakticky cokoliv a budeš dostatečně módní a neodolatelná. Provokativní sex appeal zvýrazní i kovové prvky, různé třpytky, štrasové kamínky, pásky, kabelky, kozačky, cvočky a leopardí a květinové vzory.

 

Nezapomeň se brzdit! Je dobré vypadat skvěle trendy, ale pozor, abys v retro stylu nevypadala spíše jako nevkusná vykopávka. Pozor na výběr zděděných nebo kdesi v sekáči vybraných kusů, stačí malé detaily a každý pozná, že tohle není vůbec skvělé, ale úplně strašné a nekvalitní.


Zdroj foto: Zefyr-biz

 

Mangovka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
no některé ujdouSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
moc hezké. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
móda ženskosti a krásy.
Obrázek uživatelky
profil
retro.. odjakziva, kdyz to pro me jeste jako pro studentku byla znouzecnost. je to uzasna moda
Obrázek uživatelky
profil
retro z moderních materiálu se mi líbíSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles