Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Revitalon pomáhá nemocným – díky spolupráci s nadačním fondem Dlouhovláska

31. 01. 2020 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Dobře víme, že vlasy jsou korunou ženské krásy, proto pro vás vyrábíme komplexní řadu Revitalon pro krásné a silné vlasy. Bohužel se ale někdy stane, že ženy o svou „korunu“ přijdou vinou nemoci. Takovým pomáhá salon Dlouhovláska a stejně pojmenovaný nadační fond, se kterým jsme navázali spolupráci, abychom také pomohli. Tím, co umíme my.

Dlouhovláska je pražským salonem zaměřeným na poskytováním kompletních služeb v oblasti kadeřnictví, vlásenkářské činnosti a prodlužování vlasů. V roce 2018 se rozhodli, že budou pomáhat ženám a dívkám, které o vlasy kvůli nemoci přišly nebo bojují s jejich vypadáváním. Do konce roku 2019 rozdali zdarma 300 paruk a od letošního roku budou rozdávat i balíček výživy a kosmetiky Revitalon – dárkyním vlasů, které se přijdou do salonu ostříhat, nebo ženám, u kterých je možný růst nových vlasů.

Revitalon„Revitalon podporuje růst vlasů díky obsaženým látkám v komplexním doplňku stravy Revitalon Forte nebo vlasové kosmetice. Může tedy pomoci tam, kde pomáhá i nadační fond Dlouhovláska, proto jsme jeho zástupce kontaktovali a navázali spolupráci. Máme totiž společný cíl – pomáhat ženám ke krásným a silným vlasům,“ říká produktová manažerka Revitalonu Soňa Remová.


Dlouhovláska i Revitalon pomáhají


Nadační fond Dlouhovláska pomáhá výrobou a darováním paruk z pravých vlasů dívkám a ženám, které z důvodu nemoci ztratily svou pomyslnou korunu krásy.

Revitalon

„Paruku od nás dostali malí onkologičtí pacienti i dívky a ženy s alopecií či jinou poruchou imunity. Příběhy jsou rozdílné a rádi pomůžeme komukoli. Jsme rádi, že se rozhodl pomoci i VITAR, výrobce Revitalonu, jehož nabídky si vážíme. Určitě pomůže těm ženám, které ještě mohou doufat v nové vlastní vlasy, nebo přijdou své vlasy darovat,“ říká zakladatelka nadačního fondu Dlouhovláska Petra Valentová.

Revitalon představuje komplexní program pro krásné a silné vlasy, který se postará o výživu vlasů od kořínků i o vnější péči prostřednictvím vlasové kosmetiky. Doplněk stravy Revitalon Forte ve formě kapslí obsahuje 18 účinných látek pro podporu růstu a výživy vlasů a na českém lékárenském trhu má už dlouhou tradici – ve VITARu se začal vyrábět pod názvem Revitalon v roce 2004. Dnes patří do řady Revitalon také Kofeinový šampon a Vlasový stimulátor.


www.revitalon.cz, www.dlouhovlaska.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pomlàzka
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkA já konečně beránkaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky krasliceSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
kraslice
Obrázek uživatelky
profil
mě mašle
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles