Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rey Koranteng a vánoční svátky

18. 12. 2010 | Úspěšní lidé

Jak jsem si jako malý představoval Ježíška

Jako malé miminko. Babička se mnou vždycky v prosinci chodila na různé varhanní koncerty v kostelech a v každém z nich byl Betlém s Jezulátkem v jesličkách. Bylo mi sice trošku divné, jak to všechno stihne, ale říkal jsem si, že je to asi kouzelné miminko, které dokáže leccos.

 

Jak slavíme vánoční svátky

Mám Vánoce moc rád. Narozdíl od jiných let nebudu letos muset do práce, a tak budu pokračovat v tradici, založené babičkou, a půjdeme s dětmi do města na nějaký varhanní koncert. Navštívíme Pražský hrad, kam na Štědrý den chodíme pravidelně. Půjdeme také dědovi a babičce na hrob a pak na procházku do blízkého lesa, odkud je krásný pohled na Prahu. Když je zima, snažíme se co nejvíc vymrznout, aby nám pak doma bylo teploučko. Tam se vracíme až za šera nebo za tmy.

Ke slavnostní štědrovečerní večeři zasedneme kolem sedmé. Minulý rok jsme kapra vyměnili za mořskou rybu, letos to zřejmě uděláme stejně. A k ní bude samozřejmě bramborový salát.  

 

Překvapivý dárek

Ten jsem našel minulý rok pod stromečkem. Jen jednou jsem si posteskl, že jsem jako dítě chtěl autodráhu, ale nikdy jsem ji nedostal, a tak mě manželka loni moc překvapila, když mi „nadělila“ autodráhu. V dětství pro mě nejkrásnějšími dárky byly angličáky. Dodnes mám velkou sbírku, kterou dětem zatím nepůjčuji.

 

Zdroj: NOVA

Foto: Archiv  TV NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !