Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řídnutí vlasů lze řešit i bez transplantace

29. 11. 2018 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Všichni toužíme po krásných, zdravých a hustých kadeřích. Bohužel ne každému je dáno mít celý život nádherné vlasy a v okamžiku, kdy začínají vlasy řídnout, hledáme účinné řešení.

Příčin padání a řídnutí vlasů existuje hodně. Obvykle to bývá stres, užívání některých léků, nedostatek některých vitaminů či minerálů ve stravě, léčba onkologických onemocnění, poruchy štítné žlázy a jiné nemoci, ale i nešetrná péče a používání nevhodných kosmetických přípravků. Často vlasy padají více po porodu a v menopauze, což je způsobeno vlivem hormonální nerovnováhy. Další příčinou ztráty vlasů může být dědičná predispozice, nebo-li alopecie.

péče  o vlasy s Revalid„Pokud vás trápí zvýšené padání nebo postupné řídnutí vlasů, doporučuji konzultovat problém s odborníkem, ať už s dermatologem nebo lékárníkem. Ten je totiž schopen lépe identifikovat příčinu a navrhnout pak řešení. Nedoporučuji kupovat bez rozmyslu první přípravek, o kterém jste jen něco zaslechli,“ říká uznávaná dermatoložka doc. MUDr. Monika Arenbergerová, Ph.D.

Možnosti řešení


Jakmile je odhalena příčina potíží, může lékař navrhnout další postup. Variant je více. Lékař může doporučit medikamenty podporující růst vlasů. Některé koupíte volně, jiné jsou na předpis. K poměrně mladým metodám se řadí mezoterapie, kdy se pomocí injekční stříhačky do střední vrstvy pokožky hlavy vpravují minerály, stopové prvky, peptidy a růstové faktory pro výživu a posílení vlasové struktury. Pokud již člověk o vlasy přijde, existuje i možnost transpantace. Tento zákrok provádí různé kliniky estetické medicíny na základě posouzení stavu konkrétního pacienta.
Revalid Regrowth Serum


Revoluční sérum funguje


Velmi často specialista sáhne po kosmetickém přípravku, který se používá zevně, většinou se vmasíruje na postižená místa a je k dostání bez lékařského předpisu. Novinkou na trhu je aktivátor růstu vlasů Revalid® Regrowth Serum. Obsahuje inovativní aktivní složku Redensyl®, jejíž základem jsou patentované molekuly získané ze dřeva modřínu evropského a listů čajovníku čínského (zeleného čaje), které stimulují kmenové buňky vlasu a podporují metabolismus fibroblastů. Sérum díky tomuto unikátnímu mechanismu účinku Redensylu omezuje vypadávání vlasů, zvyšuje hustotu vlasů a stimuluje jejich růst.

Bližší informace získáte v lékárně nebo na stránkách www.revalid.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !