Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robin Hood - Brány finále se zavřely před Radkou a Lacem

17. 05. 2010 | Televizní tipy

Robinem a Marianou v připravovaném muzikálu Robin Hood se nestanou Radka Pavlovčinová a Laco Hudec. Po dnešním předposledním živém přenosu talentové show Robin Hood – Cesta ke slávě zůstali oba před branami finále. Jejich postupu nestačila ani hvězdná podpora ze strany muzikálových profesionálů Janka Ledeckého a Dashi, kteří si s nimi zazpívali duety. Z Radky však nakonec místo Mariany bude čarodějnice. I přes dnešní vyřazení totiž od tvůrců dostala nečekanou nabídku alternovat tuto roli s Leonu Machálkovou.

 

Trojice „Robinů“ a trio „Marian“ se poslední večer před velkým finále talentové show Televize PRIMA představili tak, jak by je diváci mohli vidět na prknech divadla Kalich v případě, že by získali vytoužené role – společně s budoucími kolegy. Speciálně pro tento večer tak vznikly dvojice Michaela Doubravová – Tomáš Trapl, David Weingärtner – Lucia Šoralová, Martina Bártová – Roman Vojtek, Laco Hudec – Dasha, Radka Pavlovčinová – Janek Ledecký a nakonec Jan Kříž – Petra Janů.

„Robinové“ a „Mariany“ si s hvězdami divadla Kalich zazpívali hity jako Dotýkat se hvězd z muzikálu Kdyby tisíc klarinetů, O něčem sním z Jacka Rozparovače nebo Neztrácej čas z Hamleta.  Pro „Robiny“ a „Mariany“ to byl zřejmě jeden z nejvíce očekávaných večerů. Postavit se na pódiu vedle známých a zkušených zpěváků byla pro ně výzva, která prověřila jejich připravenost a předpoklady pro vysněný muzikálový svět.

Jaké byly bezprostřední pocity vyřazených finalistů? „Dostala jsem víc, než jsem doufala. Rozhodně nejsem zklamaná a strašně se na čarodějnici těším,“ řekla Radka. „Lhal bych, kdybych říkal, že jsem nechtěl vyhrát, ale odcházím třetí se ctí a pyšný na to, kam až jsem se dostal,“ přiznal Laco.

Stane se Robinem Jan Kříž nebo David Weingärtner? A bude lady Marianou Martina Bártová nebo Michaela Doubravová? Rozhodovat se bude už v neděli 23. května ve 20.00 ve velkém finále na Primě. Dívejte se! 

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !