Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robotický vysavač - oplakaná výhra

29. 04. 2011 | Vaše příběhy
Tento příběh se stal mé známé. V prosinci loňského roku vyhrála v jedné soutěži robotický vysavač. Jistě si dokážete představit, jakou měla radost, když jí přišel dopis, že vyhrála a že výhru jí přijede osobně předat zástupce firmy, která soutěž pořádala. V dopise stálo, že výhra bude doručena do konce prosince. V dopise ale nebylo žádné datum ani hodina. Kamarádka to nijak neřešila, protože měli její kontakty a tak si myslela, že budou předem volat, než někdo přijede.

Každý den marně čekala, ale nikdo se neozval, a když přišla z práce, nic doma nečekalo. Známá bydlí v jednom domě s tchyní a tak jí řekla, že kdyby jí náhodou někdo něco přivezl, ať balíček převezme.

Ani po novém roce jí nic nepřišlo ani jí nikdo nekontaktoval, a tak byla kamarádka zklamaná a byla si téměř jistá, že ona soutěž byla nějaký podvod. Přesto se rozhodla firmu kontaktovat. Na druhý den jí přišla odpověď, že vysavač byl dovezen do domu a že ho převzala prý její maminka, což firma mohla dokázat podpisem. Známá tomu nemohla uvěřit a nevěděla, kde se stala chyba, tchyně jí často přebírala balíčky od pošťačky a nikdy se nestalo, aby se nějaký ztratil nebo byl nějaký jiný problém.

Známá se sice s tchyní moc nemusí, protože celá léta vede vyčítavé řeči o tom, že její první syn se známou zůstali v domě a zabrali celé horní patro, kdežto její druhý mladší synek, chudák, musel do paneláku, kde musí každý měsíc platit nájem. Známá se kvůli tomu s tchyní často chytla, protože v domě je velká půda a nebyl by problém z ní udělat pěkný byt pro mladšího syna. Tchynin švagr je ale velice pohodlný člověk a byt z půdy by pro něj musel nejspíš někdo udělat.

Jednou známá uhodila na tchyni, zda jí náhodou nepřebírala balíček, ve kterém byl robotický vysavač, ta řekla, že nic takového nepřebírala. Když na ni po čase známá uhodila znovu, tak se tchyně přiznala, že vysavač přebrala od nějakého pána a snažila se vymluvit na vše možné. Nakonec přiznala, že vysavač skončil pod vánočním stromečkem jejího mladšího synka, který, chudák, nemá tolik peněz a tak jemu a jeho rodině chtěla udělat taky jednou pěkné Vánoce.

Známé řekla, že oni přeci mají peněz dost  a že už toho vyhrála mnoho a nikdy se s nikým nepodělila. Samozřejmě neuznala, že tohle se prostě nedělá. Známá to oplakala a přemýšlela, co bude dělat. Vysavač si hrozně přála a měla z něj velkou radost, ale co teď? Se švagrem a jeho rodinou se skoro nevídá, navštěvuje je jen tchyně, která k nim jezdí skoro každý den, uklízí jim byt a vždy jim navaří.

Od tchyně to bylo něco hrozného, ale známá se rozhodla, že nechce ještě více rozvracet vztahy s manželovou rodinou, a tak se rozhodla mlčet a vysavač nechtít zpět. S tchyní od té doby skoro nepromluvila a tchyně se ani neobtěžovala omluvit.

Lipsas - čtenářka

ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Tchýně a uzený, nejlepší.....i když není to pravidlem, ale tady ta opičí láska je do nebe volající !Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak to je na pár facek.
Obrázek uživatelky
profil
Takových rodiny jsou stovky, možná tisíce, vždy je to to slabší nebo odešléSmajlíkJá bych jí řekla, že očekávám dárek k vánocům nebo narozeninám od ní, nebo to řeknu švagrovi!!!!!Je to šílenýSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ale paní/slečna by měla zauvažovat, proč se jí to stalo...Třeba zrovna proto, že nebydlí s rodinou jinde. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
budu svojí tchyně SKORO považovat, i když mezi námi panují podobné vztahy a dokonce i protěžuje jednoho synáčka (a můj manžel to není Smajlík). Potěší, že podobně "postižených" je nás víc...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles