Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rock for People Europe 2015 nabízí bohatý program

3. 07. 2015 | Kultura
Jedna roztančená párty stále doznívá ve vzpomínkách a uších nejednoho návštěvníka hradeckého Rock for People. Přitom za pár dní vypukne další večírek! Od 3. do 5.7. 2015 se v Plzni představí výběr kapel téměř ze všech zemí Evropské unie. Od Finska až po Itálii, od Velké Británie po Lotyšsko. I přesto, že každý interpret nabídne to nejlepší, tancechtivé publikum nejvíce očekává koncert rakouských The Parov Stelar Band, švédských hudebních kouzelníků Movits! či tuzemského šoumena Vojtěcha Dyka v doprovodu B-Side Bandu.

Rock for People Europe 2015 – program:


O tom, že swing nejen ve své electro podobě táhne, svědčí obrovský kotel na koncertu The Parov Stelar Band na Rock for People v roce 2013 nebo taneční kreace několikaatisícové masy na koncertě Vojtěcha Dyka zkraje června v Hradci. Plzeň se tedy má skutečně na co těšit. Na tři dny se areál DEPO2015 a Papírna promění v jednu velkou tančírnu.

Rock for People Europe 2015 nabízí bohatý program

Rock for People Europe je součástí programu Evropského hlavního města kultury 2015. Více informací na www.rockforpeople.cz. Vstupenky na Rock for People Europe jsou v prodeji na webu festivalu. Celofestivalový pass lze nyní pořídit za 1 440 Kč, jednodenní vstupenky jsou v prodeji od 750 Kč, dvoudenní za 1 200 Kč. Na místě budou lístky na neděli 5.7. 2015 s největšími (electro)swingovými hvězdami za 950 Kč.

Jeho koncert v plzeňské Měšťanské besedě byl vyprodán několik měsíců předem, šarmem podlamuje kolena ženám i dívkám mnoha generací a do jeho současného repertoáru spadají skladby swingové i rockové. Ano, je to Vojtěch Dyk, který po vřele přijatém vystoupení na Rock for People v Hradci přijíždí do Plzně opět i se svým B-Side Bandem.

Stačí se zaposlouchat do prvních tónů a je jasné, že jejich vystoupení bude plné rozvernosti, skvělých a k tanci vybízejících melodií i vtipu. Málokdy se stane, že vedle jazzových a swingových kousků znějí rockové pecky. Vojtěch Dyk okořenil svůj repertoár vybranými hity od Red Hot Chili Peppers, Rage Against the Machine či AC/DC, které převedl do bujaré swingové podoby. Navíc s výbornou scénografií určenou jen pro několik málo open-airových akcí.

Na očekávaný koncert Vojtěcha Dyka a jeho vynikajících spoluhráčů z B-Side Bandu v neděli 5. července navážou The Parov Stelar Band, kteří české publikum omamují zvláštní chemií. Možná i proto se sem tahle roztančená banda tak ráda vrací. Tentokrát do Plzně přivážejí svou novou desku The Demon Diaries, která je vřele přijímána nejen posluchači, ale i hudební kritikou.

Milovníky nových podob swingu jistě nadchne i koncert kapely Movits! Svým zábavným mixem swingu, hip hopu a švédštiny ukáží plzeňskému publiku, jak se tančí po seversku.
Mimochodem, jeden z partnerů Rock for People Europe, portál ZOOT připravil pro návštěvníky se zálibou v (electro)swingu speciální módní kolekci pro tanečnice i tanečníky. A pravděpodobně koncerty Vojtěcha Dyka a Parov Stelar spojí s akční, žánrovou módní přehlídkou přímo v publiku.

Jak je známo, když se začne tančit, je těžké přestat. Na Rock for People se bude pařit až do rána. Poté, co v DEPU2015 skončí program kolem půl druhé v noci, mohou se návštěvníci přesunout do industriálních prostor Papírny, kde bude pokračovat afterparty až do 4 hodiny ranní. K tanci zde budou hrát dvorní DJs legendárního pražského Cross Clubu – od electra až po dubstep.

Festival Rock for People Europe 2015
nabídne od 3.7. 2015 opět pestrý program


Zdroj, foto: Rock for people

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles