Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

5 skvělých tipů jak ušetřit v každodenním rozpočtu

20. 01. 2016 | Finance
-Komerční sdělení-

„No to je hnus velebnosti!“ slyšel jsem legendární povzdech od paní v řadě před sebou. Bylo to v lékárně a paní reagovala na cenu svého nákupu. Kdyby tak paní věděla, jak použít například slevové kódy do lékárny, pravděpodobně by ušetřila i několik set korun. Mladší ročníky si mohou vše jednoduše najít na internetu, ale co ta paní? 

Vážené Chytré Ženy, vy víte jak na kvalitní a výhodný nákup. Předávejte tedy tyto poznatky i starším generacím a pomozte jim ušetřit v každodenním životě!
Nabízíme několik tipů, jak na to.

Výhodné internetové nákupy se SlevoveKody.com

To, že se dá šetřit opravdu na všem a po celý rok, potvrzuje i česká jednička v oboru poskytování slev SlevoveKody.com. Tento portál pro Vás každý den chystá nabídku těch nejvýhodnějších slev a akčních nabídek od renomovaných českých i zahraničních obchodníků, jako jsou Alza, Baťa, Mall a stovky dalších. Slevu zde můžete najít téměř na cokoliv ve stabilní celoroční nabídce, stačí si pouze vybrat sortiment a je to! Jednoduše a rychle!

Stravte tedy návštěvu u svých rodičů a prarodičů aktivně a pomozte jim s nákupem během pár kliknutí. Ušetřit mohou nejen při užití slevových kódů na internetu, ale také v mnoha kamenných prodejnách.

slevové kódy

Udělejte si čas na své smlouvy a výdaje

Můžeme těžce šetřit zdlouhavým vybíráním o korunu levnějšího jogurtu, ale pravdou zůstává, že největší výdaje jsou jinde. Určitě se vyplatí udělat si nějaký ten čas a posvítit si na své dlouhodobé smlouvy a výdaje za energie, pojištění automobilu, nebo telefonního operátora. Obchodníci sází na to, že Češi jsou konzervativním národem, který nerad dělá aktivní změny, a proto vás záměrně neinformují o nových a výhodnějších nabídkách. Věřte, že ty ale na čím dál více konkurenčním trhu jsou. Jen jsou připraveny především na lákání nových zákazníků.

Aktivně se tedy zajímejte – „Opravdu nemohu dostat lepší nabídku?“ To je otázka, která vám ušetří opravdu tisíce ročně a byla by škoda ji nevyužít.
 

Sledujte kvalitu zboží

„Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci.“ Znáte toto přísloví? Statistiky zde absolutně potvrzují, že se vyplatí poměřovat kvalitu/výkon a to u všech výrobků. Porovnejte si vždy kvalitu i kvantitu, skutečný užitek i cenu za značku a vyberte si to, co vám sedí. Kde potom získat na tyto kvalitní věci slevu, to už přece víte.

Zbavte se „nárazovek“slevovékódy.com

Už jsme si ukázali, že šetřit se dá po celý rok. Je jasné, že opravu auta si nenaplánujete, ale co takový nákup elektroniky, horského kola, nebo nového vybavení do bytu. Zbavte se mylného pocitu, že tyto věci je nejlepší nakupovat na Vánoce a rozprostřete si výdaje do celého roku. Stačí stanovit rozpočet, zachovat sebedisciplínu a je to.

Otočte knoflíkem

Poslední tip je určitě ten nejbanálnější, ale ne méně výhodný. Jen kdyby si někdo opravdu spočítal, o kolik se změní jeho dlouhodobé výdaje, když sníží teplotu v místnosti o půl stupně, naučí se vypnout varnou desku jen chvilku před dovařením, zkrátí záclony nad topením, nebo za něj pořídí jednoduchou a levnou termoizolační folii. Jsou to jen návyky, které ušetří další tisíce ročně. Proč tedy rovnou měnit okno, stačí trocha těsnění a přečíst si, jak efektivně větrat místnost.

Přejeme mnoho štěstí a těšíme se na Vaše další praktické tipy,

které pomohou ušetřit i ostatním.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 5 skvělých tipů jak ušetřit v každodenním rozpočtu:

5 skvělých tipů jak ušetřit v každodenním rozpočtu
5 skvělých tipů jak ušetřit v každodenním rozpočtu
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Velké množství slevových kupónů je také na serveru https://slevovykupon.net
Obrázek uživatelky
profil
Klidně oboje i když facebook je asi updatovany rychleji.
Obrázek uživatelky
profil
Takže sledovat fejsbuk? Nebo spiš web?
Obrázek uživatelky
profil
Hodně jezdim do Freeportu kde to chce vychytat třeba víkendové akce a jiné, to jsou pak slevy i v dobrých obchodech docela velké
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj nebyl někdo z vás v poslědní době v Hatích? Pry tam ve Freeportu otevřeli nový velky Desigual. Jak je to tam s cenama vyplati se tam vycestovat? Koukala jsem na freeport.cz a vypada to že jde o outlet s dobryma slevama…
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles