Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Do školy s novým batohem

10. 08. 2008 | Finance
Volba školního batohu je důležitá pro děti i jejich rodiče. Děti budou batoh nosit denně na zádech a záleží jim na vzhledu a praktickém uspořádání. Rodiče zase chtějí, aby batoh podporoval zdravý vývoj dětí, zvyšoval jejich bezpečnost na ulici a hodně vydržel. To vše za přijatelnou cenu.

Batohy, které vyrábí česká firma Topgal, splňují všechna tato náročná kritéria. Dokazují to jak zkušenosti zákazníků, tak i odborné zkoušky. Ročně prodává Topgal na českém trhu přes 100 000 školních batohů a v posledních 3 letech prošlo reklamací pouze 0,5 % z tohoto množství. Podobných úspěchů dosahuje značka Topgal i v zahraničí. Špičkovou kvalitu výrobků Topgal dokazuje i vítězství jednoho z populárních školních batohů v nezávislé zkoušce časopisu Test. Firma se na výrobu školních batohů specializuje již 13 let.

školní batohy TopgalAť jsou děti vidět


Specialitou značky Topgal je důraz na vyšší bezpečnost dětí. Firma je partnerem organizace Besip. Velká část povrchu batohů má reflexní úpravu. Kromě přední i boční strany je takto zvýrazněno i lemování a popruhy batohů. Díky výrazným bezpečnostním prvkům jsou děti dobře vidět i za zhoršených podmínek, za šera nebo v mlze. Dítě je navíc možné vybavit i blikačkou nebo fluorescenční pláštěnkou.

Ať batoh vydrží


Všechny batohy mají anatomicky tvarovaná záda, přispívají tak ke správnému držení těla a pohodlnému nošení. Materiál, ze kterého se batohy vyrábí, je snadno omyvatelný a zároveň velmi odolný. Nejnamáhanější místa chrání plastové nebo gumové výztuže, rohy a nožičky. Při běžném používání tak batoh vydrží minimálně tři roky.

Propracovaná konstrukce dětem umožní snadno v batohu udržet pořádek. Batohy mají několik oddělených komor pro pečlivé ukládání učebnic, sešitů a dalších pomůcek. Komory doplňuje vnitřní organizér, karabina na klíče nebo clip na láhev.

školní bahoty Topgalškolní batohy Topgal









Ať hezky vypadá


Školní batohy Topgal jsou mezi zákazníky oblíbené i díky krásnému a originálnímu designu. Ten se přizpůsobuje každé věkové skupině, vyhovuje i různému vkusu. Topgal navíc nabízí batohy, které si děti mohou samy přizpůsobovat. Pomocí vyměnitelných prvků s různými obrázky mohou snadno proměnovat svůj batoh přesně podle aktuální nálady, klidně každý den. Prodávají se i penály, sáčky na přezůvky a další doplňky designem sladěné s batohy.

Ať se dobře vybírá


Nákup školního batohu může proběhnout velmi snadno. V klidu si zboží prohlédnout a nákup provést z pohodlí domova je možné v e-shopu značky Topgal. Firma garantuje expedici zboží do dvou dnů, batoh tak děti dostanou téměř ihned. Zároveň je možné využít různých výhod, slev a nabídky dárků za nákup. Alternativou pro ty, kdo si chtějí batoh předem osahat a prohlédnout, je síť kamenných prodejen.




Zdroj: Topgal



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
obidvom mojím deťom som kúpila tašku tejto značky, periem ich v práčke a dyn ju má tri roky!!!
Obrázek uživatelky
profil
firma topgal je sice dost drahá značka,ale perfektní kvalita!!!!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
taky mam pro holky batohy do skoly od topgalu.jsou perfektni sice drahe ale vyplati seSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Loni jsem koupila synovi 10let,nový batoh do školy.Pořádný,pevný záda,lehký.Stál sice 1200kč,ale vydržel,a je stále jako nový,Je s ním spokojený
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles