Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledání práce zas o něco jednodušší, nevzdávejte to a vyzkoušejte!

16. 12. 2009 | Finance

Dali jste si na začátku roku předsevzetí, že si najdete novou, lepší a zajímavější práci, než jste měli dosud? Že jste to ještě nestihli? Nevadí, je právě nejvyšší čas všechno napravit!


Podle nejčerstvějších informací volných míst na internetu zas konečně přibývá! Že by byla krize na ústupu? Když budete vytrvalé, určitě se na vás štěstí pousměje. Nesmíte se hlavně nechat odradit prvními nezdary, což není vůbec jednoduché, ale je to jediná cesta k úspěchu, který se následně dostaví. Aby se vám lépe hledalo, snaží se i pracovní portály své služby vylepšovat.

Hledá se rovnou podle profese!

hledani-praceDříve jste museli hledat pracovní nabídky přes obor. Zatímco u oboru můžeme tápat, svou profesi zná každý. Teď stačí, když napíšete slovo „asistentka“ nebo „šička“, a vyhledávač jde sám hledat do příslušných oborů. Stejná profese může být zatříděná ve více oborech – on to najde,“ prozrazuje pracovní specialistka.



Výpis pozice už leccos prozradí 

Chtěli byste vědět, co se zhruba skrývá pod názvem pracovní pozice, aniž byste se zdržovali jejím „rozklikáváním“? Nyní máte možnost opět zrychlit a zefektivnit vaše hledání. U výpisu pozic naleznete krátkou popisku náplně pracovního místa, o které byste měli zájem se ucházet. Pokud se lépe orientujete v mapkách, jistě uvítáte novou službu některých serverů, kdy se vám objeví u vámi vybrané pracovní pozice mapka s přesným místem pracoviště. Ušetří vám to tak čas během vašeho hledání.


Praktické rady, které se vždy hodí

Absolutní novinkou některých portálů nabízející práci je vynikající Právní rádce, kde se máte možnost dozvědět veškeré informace z oblasti pracovního práva (např. na co si dát pozor při uzavíráni pracovních stastna-zenavztahů, vznik pracovního poměru, změna pracovního poměru a mnoho dalšího). Zároveň zde najdete veškeré kontakty na úřady práce a speciální rubriky pro zdravotně postižené.


Podpora zaměstnávání osob se zdravotním postižením

Lidí zdravotně postižených, neboli OZP, je v ČR přes 600 000. Handicap může být úplně nepatrný. Pokud mezi ně patříte vy nebo někdo z vašich blízkých, jistě uvítáte speciální sekci portálu práce -  OZP , která lépe než kdykoli předtím propojí firmy s lidmi se zdravotním postižením, kteří chtějí a umějí pracovat.


Zdroj: Práce.cz


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
netreba sa nechať odradiť
Obrázek uživatelky
profil
hlavne treba mať chuť pracovať
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles