Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledáte zaměstnání? Nechte si poradit!

4. 03. 2009 | Finance

Přišli jste o zaměstnání a to nové ne a ne najít? Zkuste se podívat na mé tipy. Nespoléhejte na žádné pracovní weby nebo agenty - spoléhejte jen sami na sebe. Myslíte si, že v době krize práci prostě neseženete?

Já si myslím, že ano...

Tak proč to nezkusit se mnou?

Dám vám pár tipů, jak si najít alespoň brigádu v dnešní době.

Máte doma internet? V tom případě máte vyhráno!

Jak jsem se zde dočetla, zkoušíte různé pracovní servery nebo agenty, ale proč nezkusit hledat přímo u společnosti, která hledá nové zaměstnance?

Já sama jsem si našla práci jako hosteska. Zeptala jsem se slečny, kterou jsem potkala v nákupním centru nabízet jakýsi produkt, zda by mi nedala kontakt na někoho ze své agentury. Byla velmi ochotná a ještě poradila co a jak. Dnes pracuji pro 3 agentury a práce mám tolik, že by týden musel mít 10 dní a ne 7...

Říkáte si: na to jsem příliš stará, nehezká atd.? Na věku nezáleží! (mojí mamině je 58 let a také dělá hostesku) Stačí být pouze příjemná na zákazníky, vydržet stát na nohou 5-8 hodin, být komunikativní a nebát se oslovit zákazníky.

Chtěli jste se vždy věnovat herectví? Stačí si najít agentury, které zařizují kompars pro film a máte vyhráno (slušné agentury nechtějí zaplatit registrační poplatky, nebo si je odečtou z vašeho prvního honoráře. Tím  máte alespoň záruku, že vám práci opravdu zprostředkují).

Nemáte tolik času a hledáte něco na 2 - 3 hodinky? Můžete pracovat pro společnost, která hledá externí pracovníky. Například kamarádka ještě studuje a našla si práci pro společnost, která dodává koření do obchodů. Jednou až dvakrát do týdne chodí v místě svého bydliště na 2-3 hodinky počítat kolik koření se prodalo / kolik je potřeba dodat.

To je jenom pár příkladů z mnoha.

Myslím si, že existuje spousta možností, jak si sehnat práci a můj názor je, že přes různé pracovní agentury cesta nevede.

Máte konkrétní představu o tom, čemu byste se ráda věnovala?
Vyhledejte si na internetu společnosti, které se daným oborem zabývají. Dnes má každá větší společnost na svých stránkách přímé nabídky na práci / brigádu. Právě tyto společnosti nevyužívají služeb pracovních agentur a webů, ale hledají si zaměstnance sami přes své webové stránky.


Přeji hodně štěstí a doufám, že najdete to, co hledáte.


                                                                                                    Lydias ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkTAKÉ SI MYSLÍM ŽE PRÁCE JE DOST,JEN MÍT ODVAHU ZKUSIT NĚCO NOVÉHO.MANŽEL BYL TRAKTORISTA A PŘIŠEL O PRÁCI,TAK SI UDĚLAL PROFESÁK,PROŠEL PSYCHOTESTY A TEĎ JEZDÍ S TATROU.JÁ JSEM TĚHOTNÁ,CHODÍM DO PRÁCE A UŽ PŘEDEM VÍM,ŽE JEN CO TO PŮJDE BUDE CHTÍT ZAMĚSTNAVATEL ABYCH CHODILA NA BRIGÁDY,ASPOŇ O VÝKENDECH.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles