Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kreditní karty mají alternativu. Už jste vyzkoušeli odloženou platbu?

3. 05. 2019 | Finance
-Komerční sdělení-

Pořízení kreditní karty má mnoho výhod a často vás ušetří nepříjemných situací. Zároveň ale není pro všechny. Vlastnictví a používání kreditní karty vyžaduje dostatečnou sebekontrolu a mnohdy placení vysokých poplatků. K dispozici už je ale alternativa.

Kreditní karta je dobrý společník, který vám může zajistit menší cashback při nákupu nebo určité bonusy. Zároveň máte po ruce peníze i v případech, kdy na vašem vlastním účtu prostředky chybí a do výplaty je ještě daleko. Jsou i situace – typicky půjčování auta v zahraničí – kdy se bez kreditní karty vůbec neobejdete. To všechno má ale také nějakou svou cenu.

MALL Pay
Kreditní karta nabízí bezúročné období, ve kterém máte splacení půjčených peněz zdarma. Pokud jej přetáhnete, budete naopak platit na úrocích poměrně velké částky. Kreditní karta má navíc často mnoho dalších podmínek jako je minimální částka, kterou musíte měsíčně na nákupy využít, zpoplatněné výběry z bankomatů a další.

Jedná se navíc stále o poměrně tradiční metodu placení. U pokladny jednoduše zadáte PIN nebo kartu přiložíte k terminálu, při nákupu na e-shopu zase zadáte údaje z karty v platební bráně. S tím, jak se platební možnosti rozšiřují a oblast e-commerce se rozvíjí, přicházejí obchodníci a banky ve spolupráci s fintech startupy s novými způsoby, jak zákazníkům celý proces zpříjemnit a především urychlit.

Rychleji a jednodušeji


Jednou z takových novinek je také odložená platba. Ta funguje už delší dobu v zahraničí a postupně si získává popularitu i mezi českými prodejci a zákazníky. Odložená platba se snaží o zjednodušení celého procesu nákupu a využití „cizích“ financí. Na rozdíl od kreditní karty není třeba k odložené platbě nic sjednávat, stačí ji jednoduše začít používat na konkrétním e-shopu. A na rozdíl od dobírky, ke které má na první pohled také blízko, umožní zákazníkovi mít své zboží ihned bez příplatku a na delší dobu k vyzkoušení zdarma.

Abyste si odloženou platbu mohli vyzkoušet, stačí nakoupit v konkrétním obchodě, který tuto možnost nabízí, a v košíku při kroku Doprava a platba zvolit možnost Odložená platba MALL Pay. Obchod zboží okamžitě expeduje, aniž byste cokoli předem platili a máte 14 dní, během kterých si jej můžete vyzkoušet a začít používat, abyste zjistili, zda vám vyhovuje, případně rychle nahradili náhle porouchaný starý výrobek.

Čtrnáctidenní lhůta je přitom zcela zdarma, neplatí se za ni žádné úroky. Veškeré své nákupy a stav plateb má zákazník přehledně zobrazený v MALL Pay zóně a před blížící se dobou splatnosti nákupu vždy obdrží SMS a e-mail s upozorněním.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !