Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pište, volejte a nakupujte levněji

23. 07. 2012 | Finance
-Komerční sdělení-

Televize i tisk nám dává denně najevo, že je potřeba šetřit kde se dá a pečlivě hlídat rodinný rozpočet. Podívejme se proto společně, na čem všem se dá  ušetřit.

SMS a volání

Kdo by nechtěl ušetřit na volání nebo SMSkách? Je to snadné - například s internetovým portálem SMSBrána.cz lze odesílat SMS zcela ZDARMA. Pro náročnější uživatele je zde možnost odesílat kvalitní SMS s doručenkou od 0,65 Kč a využívat adresář. Mimo SMS služby je k dispozici i levné volání, pomocí něhož lze telefonovat v rámci ČR, ale i do  celého světa za velmi nízké ceny. V případě, že máte rodinu nebo přátele v zahraničí jsou úspory značné!
SMS brána







Hromadné nákupy se slevou

Pravidelné čtenářky již hromadné nakupováni nejspíše znají, ale pro nově příchozí se bude jednat o velmi zajímavou novinku. Co tedy hromadné nakupování vlastně je a jak funguje? V první řadě se slevový server domluví s obchodníkem na speciální slevě za jeho zboží či služby. Tuto nabídku prezentuje na svých stránkách a prodá velkému množství zákazníků.

Takovýchto slevových serverů jsou v ČR desítky. Procházet denně nabídky všech by byla časově velmi náročná a nepříjemná činnost. Proto vznikly tzv. slevové vyhledávače, které seskupují všechny tyto nabídky přehledně na jedno místo. Jedním z nejnavštěvovanějších a největších je vyhledávač ZlatéSlevy.cz.

Portál ZlatéSlevy.cz denně nabízí přes 2000 slevových nabídek z mnoha slevových serverů. Slevy jsou řazeny do kategorií a orientace je tak velmi jednoduchá.
Vybírat lze z rozličných degustačních menu, kadeřnickýh služeb, pobytů v ČR a zahraničí, sportovních aktivit a mnoha dalšího.

Vše ve slevě až 80%!


Většina návštěvníků si také nastavuje emailový zpravodaj, který jim pravidelně odesílá ty nejzajímavější akce. Odběratelé tak mají jistotu, že jim žádná sleva neunikne.
ZlatéSlevy.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !