Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy, jak vybrat nejlepší povinné ručení

4. 05. 2019 | Finance
-Komerční sdělení-

Chtěli byste lepší povinné ručení, než máte dosud? Cena ale není to jediné, co byste měli při výběru pojištění brát v potaz. Podívejte se na naše tipy a plaťte méně peněz za lepší produkt.

Použijte srovnávač povinného ručení

V dnešní době rozhodně nemusíte obcházet pojišťovny zvlášť nebo složitě hledat nabídky povinného ručení na každé webové stránce separátně. Podívejte se na srovnávač, například ePojisteni.cz, který vám přehledně ukáže nabídky všech pojišťoven online. Do kalkulačky pojištění jednoduše zadejte informace o svém automobilu, které najdete v technickém průkazu.

Kolik skutečně zaplatíte?

Kolik budete za pojištění platit, závisí na druhu vašeho auta, na objemu motoru, stáří vozu nebo na tom, zda již máte nějaký bonus. Svou roli ale hraje i vaše bydliště. Kalkulačka vám ukáže všechny dostupné nabídky a je pak zcela na vás, jakou pojišťovnu nakonec zvolíte.
Tipy, jak vybrat nejlepší povinné ručení

Jenom cena nerozhoduje

Pro většinu řidičů hraje hlavní roli pouze cena, kterou za povinné ručení zaplatí. Měli byste sledovat ale i další věci, jako například výši limitu pojistného plnění. Dobře se proto podívejte, jaká je výše pojistných limitů pro škody na majetku a újmy na zdraví. Speciálně v případě, že byste někoho vážně zranili, může být pojistné plnění v řádech několika milionů a je tak zcela zásadní pro váš výběr pojištění.

Pro koho je vhodné povinné ručení společně s havarijním pojištěním?

Zajímat by vás měl také rozsah asistenčních služeb. Dobře se podívejte, které služby jsou v rámci pojištění zdarma a za které už si budete připlácet. Některé pojišťovny také nabízejí kombinované produkty, kdy získáte havarijní pojištění společně s povinným ručením v jednom balíčku. To se vyplatí, pokud vlastníte starší vůz, u kterého se vám havarijní pojištění nevyplatí uzavírat samostatně.

Povinné ručení mít musíte, havarijní pojištění je jen na vás

Havarijní pojištění na rozdíl od povinného ručení nemusíte uzavírat povinně. Má to ale své výhody. Zatímco z povinného ručení zaplatí pojišťovna škodu na druhém vozidle, případě pokryje náklady za újmu na zdraví, vaše vlastní auto si za tyto peníze neopravíte. Právě pro tyto případy je vhodné uzavřít havarijní pojištění, které mimo jiné chrání vaše vozidlo také před vandalismem, krádeží nebo přírodními živly.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mě osobně se snad nikdy nepodařilo chytnout termín, kdy se s pojistkou dá něco dělat, vždy tam přijdu pozdě.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles