Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Že by to měl být můj osud?

13. 01. 2013 | Manželství
Pomocí tohoto článku jsem se Vám, milé dámy, chtěla svěřit se svým "osudem" či s něčím, co si neumím vysvětlit.
Při každém mém partnerském vztahu, který jsem kdy měla, ačkoliv oproti mému věku jich moc nebylo, jsem vždy narážela na partnery se špinavou minulostí. Buď měli potíže se zákonem, či již byli v dřívější době odsouzeni k výkonu trestu.
Já jsem žena, která si partnery vybírá podstatně starší a to s úmyslem již vyzrálejšího rozumu a očekávání v to, že protějšek již vyspěl a ví, co od života očekává a jde si za svým cílem.

Můj první partner byl o 10 let starší než já. Byl vyučeným tesařem, měl stálé zaměstnání a byl to super člověk. Aspoň tenhle pohled mi dal můj vnitřní hlas. Mé rodině se také líbil. Nic mě nenavádělo k tomu, abych si ho nějakým způsobem prověřovala skrze minulost apod. 
Jenže jak šel čas, tak se mi zdálo něco v nepohodě. Sice nepil, ani jsem ho nikdy neviděla užívat lehké drogy, ale něco mi nesedělo.
V mém okolí nebyl nikdo, kdo by ho znal. Tak jsem začala pátrat na vlastní pěst. A to jsem neměla dělat. Sice si říkám, že na druhou stranu to bylo dobře.
že by to byl osudViděla jsem se s jeho jedním kamarádem, který ho znal snad 8 let. Ten mi na něj prozradil, že měl v minulosti problémy se zákonem za těžké ublížení na zdraví a krádeže. A že si odpykal v opavské věznici 3letý trest odnětí svobody. To mě dostalo do kolen a nevěděla jsem, co mám dělat. Byla jsem naprosto zaskočená. Dále od jeho rodičů jsem se dozvěděla, že měl problémy s drogami a že si nejsou jistí, zda to ještě neskončilo.
Vyvrcholilo to večerem, kdy jsem u svého tehdejšího partnera nalezla injekce a tvrdé drogy. Bral pervitin. Jak přišel domů, tak jsem se ho zeptala, zdali je pravda to, že byl ve výkonu trestu a jestli tedy bere těžké drogy. Odpověděl mi, že ano. A že ho moc mrzí, že mi to neřekl.
Pak se mi ještě přiznal, že je již 3. rokem celostátně hledaný, kvůli vyhýbání se nástupu k výkonu trestu na 9 měsíců za vloupání a napáchání škody na cizím majetku ve výši necelých 100 000,- Kč
To již bylo příliš, bolelo mě to, protože mé city jsou vůči mužům strašně silné, ale opustila jsem ho.
Můj další partner byl starší o 19 let. Ze začátku jsem měla stejné pocity. Již jsem při výběru partnera byla opatrnější a snažila se neudělat chybu. Jenže čas opět ukázal, že je to podvodníček, zlodějíček a lhář, který mě podváděl snad na každém rohu a pomlouval mě. Dělal ze mě idiota a byla jsem obrovská naivní husa.
Po 6 měsících to skončilo.

Můj poslední partnerský vztah byl vyvrcholením všeho. Přítel, ve kterého jsem věřila. Úžasný vztah, kde jsem byla ujištěna, že na něm budu pracovat a budeme šťastni. Snaha byla několik měsíců, ale vyšla  vniveč. 
Po 8 měsících jsem se dostala do situace, kdy jsem od toho "úžasného partnera" slýchávala samé urážky, ponižování a fyzické násilí. Jak jsem byla naivní, tak jsem si myslela, že je to jenom tím alkoholem a že ho tohoto zlozvyku zbavím. Marně.
Měsíc na to jsem se sbalila a odjela jsem k rodině.
Poté jsem se od policie a z médií dozvěděla, že udělal dvě loupežná přepadení a brutálně zavraždil seniora, u kterého jsme před tím bydleli.

A teď? Snad se bojím navázat další vážný partnerský vztah. 
Právě proto si stále pokládám otázku, zda tyhle lidi přitahuji, nebo snad to tak má být? Nevím.
Každopádně Vám jen mohu poradit toto:
Jestli nedej bože se, milé dámy, dostanete do podobné situace, nikdy nezkoušejte člověka změnit. Je to zbytečné. Sbalte se a odejděte. 
Důvěřuj, ale prověřuj!
Děkuji Vám, dámy, za pozornost a přeji Vám hodně štěstí ve Vašich partnerských a manželských vztazích!

Axinka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Díky za otevřenost a upřímnost, psychologové říkají, že máme, díky tomu jak jsme byli formováni a co jsme zažili,podvědomou tendenci vybírat si stejné partnery. Možná by stálo za to popřemýšlet, co od budoucího partnera očekává vaše srdce, ne rozum. Čeho se vám uvnitř vaší duše nedostává a co chcete po partnerovi, aby vám doplnil.
Jsou to i mé zkušenosti, musela jsem se pracné prokousávat k mým opravdovým vnitřním pohnutkám.
Přeji vám odvahu do dalších kroků. Dáša
Obrázek uživatelky
profil
Baru,

nevím, zda na to jste, ale já věřím na minulé životy a na to, že si z nich můžeme nést bloky do toho současného.
Sama jsem měla dost partnerských problémů, stále jsem se motala v kruzích a ptala se sama sebe, proč se mi děje stále to samé dokola?
Až jsem jednou narazila na jednu úžasnou pani.
Byla jsem u ní nejprve na výkladu hvězdiček a pak i na regresi, kde jsem se dozvěděla, co se mi v minulu událo, pochopila hodně věcí a dost změnila své názory a i cítění. Měsíc na to jsem poznala přítele, dva měsíce na to jsme spolu začali bydlet, teď budem slavit tři roky a máme nádhernou dcerušku, je tím nejlepším, co mě v životě potkalo a báječný otec a můj nejdelší vztah před ním trval měsíc.
Pokud tomu jste nakloněna, soukromě vám sdělím, která paní mi pomohla. Je třeba vybrat si prověřeného člověka na takovou věc, jinak se to mine účinkem, nebo napáchá víc škody, než užitku..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Milá Axinko, přeji vám abyste už konečně zažila taky něco pěkného a doufám, že ten příští bude ten pravý.
Obrázek uživatelky
profil
To je hrozná škoda. Přeju hodně síly a energie. Nevzdávej to
Obrázek uživatelky
profil
Tak to dámy nevyšlo ani tentokrát.. Milý princ mě dostal do jiného stavu a vyhodil na ulici.

Asi je to pro mě upozornění že mám být sama..

:__

Barča
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles