Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svatby pod širým nebem jsou romantickým trendem

28. 06. 2017 | Svatba
Léto je nejoblíbenějším obdobím pro svatby. Prázdninové období plné slunce, pozitivní nálady, rozličných barev a vůní je pro takový významný den jako stvořené. Nikdo si nepřeje špatné počasí na své svatbě, a červen, červenec i srpen slibují hezké, sluncem prozářené dny a příjemné večery. Pokud chcete, aby na váš den hosté ještě dlouho vzpomínali jako na neobyčejnou událost, inspirujte se našimi nápady, jak ozvláštnit svatbu pod širým nebem.

Hřejivé sluneční paprsky, dlouhé dny, příjemné letní večery, pestré barvy a vůně léta, osvěžující drinky a pohodová hudba… Není divu, že mnoho zamilovaných párů plánuje vstup do manželství právě na letní měsíce. I prázdninově a svátečně naladění hosté si váš den D více užijí, než když budou usazeni ke sraženým stolům v uzavřené restauraci s výhledem na pošmourné počasí. Svatební obřady či veselky pod širým nebem jsou romantickým trendem posledních let. Mohou mít podobou zahradních slavností, obřadu v parku či na otevřené louce. Záleží na představě budoucích novomanželů. Svatba venku je velká romantika, ale znamená také spoustu práce. Přinášíme kreativní tipy, jak venkovní obřad či následnou party připravit tak, aby se na ni ještě dlouho vzpomínalo.

Syté barvy léta a dekorace ve stylu prázdnin


svatby pod širým nebemPo jemných pastelových barvách jara přichází léto s rozmanitou paletou barev, ze které se skvěle vybírá. Syté, veselé a zářivé barvy, žádná šeď a nuda! Vytvořte na své svatbě pocit tropického teplého počasí pomocí dekorací v zářivé oranžové či žluté, fuchsiové a sytě zelené. Troufněte si na svatební kytici plnou oslnivých barev a exotických květů. Osvědčená je také něžná kombinace bílé a růžové, sexy purpurová nebo námořní modř. Vyhlaste dopředu téma venkovní slavnosti. Vděčné jsou například dekorace a motivy připomínající čas prázdnin a dovolených. Svatební tabuli ozdobte mušličkami, lasturami, drobnými síťkami nebo perlami, ubrousky poskládejte do tvaru parníku a doplňte playlistem s plážovými melodiemi.

Svatební tabule, co léto dalo


Oslavte hojnost léta speciálně koncipovanou slavnostní tabulí. Do svatebního menu zahrňte spousty osvěžujícího sezónního ovoce, jako jsou třesně, jahody, maliny, meloun či broskve. Z barevného ovoce můžete připravit i originální dekorační mísy kombinované s květy. Krásně a neobvykle budou vypadat i trsy rybízu, jahod či třešní rozmístěné různě na rautových stolech. Celou svatební tabuli zahalí do omamné vůně kytice čerstvě natrhaných růžových či červených pivoněk. Skvělé je v tomto období i grilování nebo opékání většího kusu masa.

Pokud chcete udělat svatbu v létě ve stylu zahradního večírku, uzpůsobte tomu i organizaci společného posezení. Slunečníky chránící svatebčany před letním parnem a spalujícími paprsky jsou nutností, stejně jako je třeba dohlížet na dostatečné zásoby nejen alkoholu, ale i studených nealko nápojů. Skvělé budou osvěžující letní koktejly nebo domácí limonády. Ty jsou při venkovním posezení zvláště oblíbené, a pokud je ještě vylepšíte kostkami ledu a lístky domácí máty, dokonalé osvěžení bude zajištěno.

Nezapomeňte také s předstihem pořídit i dostatečné množství krabiček na výslužky pro všechny hosty, kterým chcete vyjádřit poděkování a odměnit je za účast i svatební dary.

Zdroj: Paketo


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !