Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svatební festival na zámku Průhonice

12. 10. 2011 | Svatba

15.10. – 16.10.2011   

10:00 – 18:00h


Světlé zdi zámku se zvedají nad exotickými dřevinami s barvícími se listy, zurčení fontány zvoní jako křišťálový zvon,  dámy v elegantních šatech procházejí zdobenými sály provázeny hudbou smyčcového kvarteta ..... vstoupili jsme snad do pohádky o Popelce?

I ta už těmito sály prošla, stejně jako řada dalších princezen, kněžen, komtes a hraběnek (a samozřejmě i odpovídající počet princů, knížat, baronů a hrabat). Ale nyní hostí Průhonický areál ojedinělou akci (první svého druhu v historii zámku), a sice Svatební festival na zámku Průhonice.

Svatební festivalNa Malém nádvoří se můžete těšit na přehlídky svatebních a společenských šatů, spodního prádla (za nepříznivého počasí proběhne v komnatách zámku) a střevíců či netradiční kadeřnickou show s názvem „Jak se tvoří nevěsta?“ Program na Malém nádvoří obohatí fantazijní módní přehlídka „Souboj časů“. Dále můžeme očekávat tipy na svatební ozdoby, kytice, dorty, účesy i líčení, což jsou tradiční atrakce svatebních výstav. Průhonice si pro Vás ovšem připravily i novinku – módní přehlídku svatebně vyšňořených psů a psíků a tombolu s hodnotnými cenami. Těšit se můžete také na fanfáry a jiné hudební kousky, které předvede žesťové kvarteto Jiřího Kejmara.

Pro děti je přichystán dětský koutek s programem, relaxovat můžete v nádherně se barvícím Průhonickém parku a občerstvení bude pro vás přichystáno na velkém nádvoří u kašny.

Samotný svatební obřad musí působit pohádkově, nevěsta je jistě tou nejkrásnější princeznou a v prostorách Průhonického zámku ve dnech 15. a 16. října 2011 můžete svou pohádku zažít sami.

Srdečně Vás zveme.

Zdroj, foto: Festival Průhonice




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
měla být pohádková a dokonalá. Až na to, že byl např. tchán nervózní, že se hodláme fotit atd., se relativně zadařilo.
Napodruhé jsme to chtěli všechno v klidu. 2 svědci a dcera. Zašli jsme si na oběd, poseděli do večera. Pak zajeli na kafčo k babičce. Bez stresu. Nikdo nebyl nervózní a nekecal nám do toho. Malá svatba = míň nákladů a víc pohody ;-)
Ale pravdou je, že ta jedna "princeznovská" se šatama s vlečkou za to stála, jednou za život je pěkné být princezna Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
VLASNĚ UŽ BYLA...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak toto bylo určitě moc hezké
Obrázek uživatelky
profil
určitě moc pěkný víkendSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
bezva nápad určitě to bude krásný víkend
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles