Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kam na líbánky snů? Vybírejte z těchto top 5 destinací!

13. 08. 2016 | Svatba
Nenechte výběr svatební dovolené snů na poslední chvíli a dejte si na něm doopravdy záležet. Líbanky by totiž měly být pro vás jedny z nejkrásněji strávených společných dní. Pro usnadnění volby, jsme pro vás vybrali top 5 destinací, které mají vše, co si novomanželé mohou přát – luxus a hýčkání, romantiku, soukromí a stále důležitější bezpečí. Můžete se tak těšit na nekonečné pláže, dechberoucí ubytování, romantiku, ale i mnoho nezapomenutelných zážitků. Vítají vás Benátky, Dubaj, Fidži, Kuba a Malajsie.

Romantika kouzelných Benátek


Toužíte se podívat do ráje na dosah?
Zavítejte do romantických Benátek, které jsou častým cílem zamilovaných párů. Kouzlu Benátek propadnul i George Clooney, který se zde před 2 lety oženil s pohlednou právničkou Amal Alamuddinovou. Tajemná zákoutí, proslulé plavby na gondolách obměkčí každého. Na druhou stranu Benátky nejsou městem prohýřených nocí, ale spíš poklidných ve znamení romantických procházek. Projděte se po náměstí sv. Marca nebo si dejte vynikající kávu v jedné z nejstarších kaváren světa. Nádherný výhled na celé město se vám naskytne ze zvonice baziliky sv. Marca, kde se budete kochat výhledem až z 99 metrů. Pečlivá prohlídka úchvatného města na laguně by vám zabrala až 3 měsíce, na tu podrobnější vám bude stačit i týden. Do Benátek se můžete dopravit letecky, kdy doba letu trvá přibližně 2 hodiny nebo autem. Jestliže se rozhodnete cestovat autem, naskytne se vám jedinečná možnost prozkoumat i jiné úchvatné části Itálie. Můžete se vydat do malebného Toskánska, které patří k těm nejromantičtějším částím Itálie. Přivítají vás zde města jako malovaná, nekončící vinice a srdeční Italové.

líbánky snůLíbánky jako z romantického filmu


Toužíte po luxusní dovolené snů, kde se necháte opečovávat a rozmazlovat profesionály a nebudete se muset o nic starat? Vydejte se do ráje šejků, nádherné kosmopolitní Dubaje, která je šitá na míru dokonalé svatební cestě. Chcete spontánní romantický obřad na pláži? Nebo toužíte po dokonalých líbánkách a úplném soukromí? Nechte se vyzvednout z letiště, dovézt do hotelu a ubytujte se  v úchvatném apartmá, kde vám z dokonalého interiéru bude přecházet zrak. O vaše pohodlí se postará osobní komorník, který vám bude k dispozici 24 hodin denně. Ve více než 23 restauracích, barech a kavárnách můžete ochutnat plody moře, vynikající sushi, ale i kuchyni z různých koutů světa. Neměli byste si nechat ujít ani návštěvu podvodní restaurace Ossiano.  Po uspokojení  chuťových pohárků je ideální doba na odpočinek ShuiQi Spa, kde si můžete vybrat z nepřeberného množství koupelí, zábalů a vodních lázní. Dovádět můžete v obrovském zábavním aquaparku Aquaventure. Pokud se budete chtít zchladit zavítejte na lyžovačku, nebo si jděte zabruslit do centra Dubaje. Radost si můžete udělat v obchodním centru Dubai Mall, kde najdete vše, co potřebujete. Do Dubaje se dostanete snadno díky přímému letu z Prahy, který trvá cca 6 hodin. Dubaj si za posledních pár let oblíbily i známé tváře jako je modelka Simona Krainová se svým manželem Karlem Vágnerem. Ale i Andrea Veršová se svým manželem  Danielem Volopichem.

Dokonalé soukromí a nekončící pláže


Nepřejete si být na svatební dovolené nikým a ničím rušeni? Vydejte se k protinožcům na Fidži. Doba letu zabere téměř celý den – tj. 22 hodin, ale i za to stojí navštívit tento nedotčený ráj na zemi doopravdy. Panenská příroda, nekonečné pláže z jemného bílého písku, azurové moře a soukromí jsou hlavní lákadla Fidži. Hotely jsou zde zběhlé v pořádání tajných svateb na míru, ale i dokonalých líbánek. Není divu, že kouzlu propadli i filmaři a byly zde natočeny filmy jako je Modrá laguna nebo Trosečník s Tomem Hanksem. Své kouzlo má zde také nedotčený podmořský svět, který vás dostane svou barevností a rozmanitostí, že se budete od šnorchlováni či potápění jen horko těžko vracet ke svým protějškům. Fidži je taktéž proslulé svým pomalu plynoucím časem, lidé zde neznají stres a už vůbec ne ten evropský, takže zde máte jedinečnou příležitost prožít líbánky v ráji na zemi.

Za dobrodružstvím a historií


Doutníky, legendární americká auta, salsa, ale také kubánský rum jsou hlavními lákadly perly Karibiku – Kuby. A tak si zde přijdete na své nejen vy, ale i vaše druhá polovička. Pánové mohou ochutnat poctivý kubánský doutník a rum a ženy mohou vyzkoušet vášní nabitý tanec - salsu. Žhnoucí slunce a křišťálově modré moře jsou zárukou té nejromantičtější svatební cesty. Nejoblíbenějším letoviskem je Varadero, které leží na dvanáct mil dlouhém výběžku jemného písku. Bohatou faunu a flóru najdeme na přírodním ráji, ostrovech Cayos, které se nachází podél kubánského severního pobřeží, které je také známe jako Jardines del Rey (zahrady krále). Úchvatné bílé pláže a čisté akvamarínové moře s velkými korálovými útesy a bohatým podmořským životem je ideální místo na relaxaci a prožití kouzelných romantických chvil. Jestli jste se rozhodli právě pro Kubu, naplánujte si svatební cestu od listopadu do dubna, kdy se vyhnete období dešťů. Počítejte s tím, že doba letu může trvat i více než 20 hodin. Kubu si oblíbila i rozmarná hvězdička Paris Histon a sestry Kardashianovy.

Bílé písečné pláže a kulturní koktejl


Toužíte poznávat jiné kultury a tradice? Jeďte svatební cestu do Malajsie, kde se střetává indická, arabská, čínská, malajská, ale i anglická kultura. A tak není divu, když zde uvidíte kostel vedle islámské mešity nebo hinduistický chrám vedle pagod. V Malajsii se rozhodně nudit nebudete. Kromě odpočívání na bílých písečných plážích se můžete vydat s domorodci do hor či do tropické džungle a nebo za krásami historických staveb. Pozor však na období dešťů, které zde nástává od listopadu do února. Na východní pobřeží se vydejte v letních měsících a na západní pobřeží v zimních. Nejžádanějším cílem novomanželů je ostrov Langkawi s nedotčenou přírodou, velkým množstvím malých pláží a velmi teplým mořem. Kromě toho zde najdete i mnoho zajímavých atrakcí, a tak pokud máte rádi nádhernou přírodu a toužíte poznávat nové kultury, vydejte se do Malajsie!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík