Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plánujete svatbu? Přichystejte hostům dárky, na které nezapomenou!

10. 07. 2017 | Svatba
Svatební den se nezadržitelně blíží a určitě je potřeba ještě naplánovat spoustu věcí. Mezi zařizováním živé kapely a prstýnků ovšem nezapomeňte na detail v podobě dárků pro hosty. Přinášíme několik tipů na ty, které se nám líbí nejvíce.

Svatební placky a odznaky

Placky nejrůznějších tvarů a rozměrů můžete nechat vyrobit na zakázku a rozdávat svatebčanům na začátku svatby. Lze je udělat personalizované s konkrétním jménem každého hosta nebo s iniciály nevěsty a ženicha. Vtipálci mohou zvážit výrobu placek vtipných s motivem „game over“.

Skleničky se jmény

Svatební skleničky s vypískovanými jmény hostů jsou dárkem krásným, avšak ne zrovna nejlevnějším. Zvažte tedy, kolik máte pozvaných hostů a pokud se pro tento dárek rozhodnete, ujistěte se, že se na vašem svatebním dni neobjeví někdo, o kom jste nevěděli.


svatbaTradiční výslužka

Tradiční výslužka z pravé české veselky už není tolik v kurzu a to je škoda. Budete-li na svatbě mít pravé svatební koláčky a nejrůznější mini dortíky, byl by hřích nedat je hostům s sebou. Dotáhněte však výslužku do detailů a objednejte na jednotlivé porce ozdobné dárkové krabičky v barvách svatby. Vytisknout na ně lze i vaše jména či datum svatby.

Další jedlé dárky

K příležitosti svatebního dne lze nechat vyrobit i mini čokolády a mini vína. Samozřejmostí je svatební motiv na obalu. Na láhvi vína se bude krásně vyjímat například i citát, který jste zvolili na svatební oznámení. Vybírejte ovšem kvalitní dodavatele, ať na svatbě hostům nerozdáváte něco, co je spíše za trest.

Svatební bublifuk

Svatební bublifuk má rovnou dvojí využití. Jednak se jedná o hezkou připomínku a jednak jej lze použít místo házení konfet nebo rýže. Bublifuk si lze taktéž nechat vytvořit na míru, lahvička tedy může být ve tvaru nevěsty, ženicha či svatebního dortu.

Svatební lžičky

Ani svatební lžičky se jmény hostů nejsou nejlevnější záležitostí. Na druhou stranu fungují i jako jmenovky u svatební tabule a všechny jistě potěší. Místo celých jmen zkuste nechat vyrobit lžičky pouze s křestním jménem a rolí, kterou daná osoba na svatbě hraje. Svědkyně Markéta se jistě bude vyjímat víc než Markéta Novotná.
 
Zdroj: Paketo


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
To jsou skvělé napady snad budu mít možnost je zkusit Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles