Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svatební účes: Jak zvolit ten pravý?

2. 08. 2020 | Svatba
Svatební den je pro většinu žen jeden z nejdůležitějších milníků v životě, a tak je jen logické, že chce každá vypadat dokonale. Zároveň je to právě nevěsta, kdo je středem pozornosti, a tak je přípravám potřeba věnovat dostatek času. S tím souvisí i výběr účesu, který podléhá nejen trendům, ale i tématu svatby, typu svatebních šatů a délce a kvalitě vlasů. Účes je, zkrátka řečeno, třešničkou na dortu a jeho výběr nelze podcenit.

To, jak bude vaše hříva v den D vypadat, je vhodné začít řešit cca dva měsíce před svatbou. V tu dobu už máte jasnou vizi, jak bude svatba samotná vypadat, kolik budete mít lidí a kde se bude odehrávat obřad i hostina. Hlavně však již víte, jaké na sobě budete mít šaty a jak velkolepá bude svatební kytice, což jsou dvě věci, které je s účesem nutné zkombinovat. Pokud máte na mysli, že si v den, kdy si s ženichem řeknete ano, uděláte drdol, rychle na tento nápad zapomeňte. I kdybyste neměly plné ruce práce a nějakým zázrakem se vám povedlo, že účes s trochou gelu a vůle vydrží celý den, stejně tuto činnost raději svěřte kadeřnici. Ta totiž nepřispěje jen svým umem, ale vhod vám přijdou i odborné zkušenosti.

svatební účes"Typ svatebního účesu není jen na nevěstě. Souvisí s ním i kvalita vlasů a někdy je třeba nadcházející novomanželku nasměrovat trochu jinam, než měla původně v plánu. Je lepší, když nevěsta přijde již s nějakými nápady, které našla na internetu, a já mám tak alespoň nějakou představu o tom, jak chce ve svůj den vypadat. Poté přichází na řadu zkoušení jednotlivých účesů a jejich varianty, od čehož se odvíjí i předsvatební péče o vlasy,“ říká vlasová expertka.

Zároveň je nutné si uvědomit, že už jednotlivé zkoušení účesů je pro vlasy zatěžkávací zkouškou a je jim tedy třeba věnovat speciální péči. Nechte si poradit od kadeřnice, která vás bude česat a která přesně ví, co vaše vlasy potřebují. Ta vám také vám může poradit, která kosmetika je na co nejlepší. S dostatečným předstihem také vyzkoušejte stylingové přípravky, které vám sedí a které si vámi zvoleným účesem dokážou poradit.

Často se taktéž stává, že si ženy vysní určitý účes, který s jejich typem vlasů prostě nejde dohromady. V tuto chvíli důvěřujte kadeřnici a nechte si poradit. Je samozřejmě možné zvolit různé příčesky, díky kterým vaše vlasy na jeden den magicky zhoustnou, a bude s nimi možné tvořit zázračné drdoly, pamatujte však na to, že jej budete mít na hlavě celý den. Jde především o to, abyste se cítily pohodlně a každou volnou chvíli neběhaly na toaletu kontrolovat, zda se vám při řádění na tanečním parketu někde něco nepohnulo.
 
Zdroj: Nouvelle


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !