Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svatební veletrhy roku 2011: leden

16. 01. 2011 | Svatba

Jste svobodní, zamilovaní a přemýšlíte o svatbě? Chcete vidět svatbu naživo? Hledáte inspiraci? Nevíte si rady? O dokonalém svatebním dnu sní všichni budoucí novomanželé. Tak proč se neinspirovat tím nejlepším z nabídky? Přinášíme vám přehled svatebních veletrhů roku 2011!


Svatební den Brno 2011 v Olympii!


Veletrh se koná 23. 1. 2011 od 11:00 do 19:00 hod., přímo v Regionálním centru Olomouc. Jedná se o první ročník tohoto veletrhu. Vstupné je dobrovolné, výtěžek bude darován na charitativní účely. Vstupenky budou slosovány o zajímavé ceny. Prezentovat svůj um a produkty bude až čtyřicet vystavovatelů. Ozdobou veletrhu bude v neděli 23. ledna odpoledne i Helena Zeťová, která návštěvníkům nejen zazpívá, ale určitě také prozradí své představy o ideální svatbě.


nevestaK vidění budou kolekce snubních prstenů nejrůznějších designů a provedení, ukázky vázaní svatebních kytic floristy předních brněnských květinářství, ukázky svatebního líčení a účesů, stylově prostřené tabule se svatebními dorty a koláčky... a samozřejmě šaty. A pozor, zdaleka ne jen bílá klasika!


Barevné šaty jsou výrazným trendem ve svatební módě, stejně jako nařasené sukně, výrazné volány, bohaté tylové sukně, některé až se sedmi vrstvami látky, což působí opravdu velmi efektně,“ říká pořadatelka Svatebního dne Brno 2011 Mária Halahijová a dodává: „V příští sezoně určitě zabodují svatební mini šaty, ale všeobecně směřuje svatební móda k jednoduchosti, čistotě stylu podtrženého extravagantními nápady návrhářů.“


Svatební veletrh bude provázet řada atraktivních přehlídek aktuálních kolekcí svatební a společenské módy. Organizátoři nezapomněli ani na rozptýlení a zábavu. Návštěvníci si mohou například vypustit svůj lampion s tajným přáním nebo se zapojit do soutěže Hledáme Popelku, která se stane královnou. Na vylosovanou vítězku, jejíž nožka vklouzne do ztraceného střevíčku, čekají ceny v hodnotě 100 000 Kč (např. šaty pro nevěstu i ženicha, snubní prsteny a květinová výzdoba).


Svatební SHOW Brno 2011


Chtěli byste vystavovat anebo přijít navštívit největší svatební veletrh v Brně? Rádi Vás přivítáme na této velkolepé Svatební show, která proběhne v prostorách Wannieck gallery, vedle obchodní galerie Vaňkovka Brno, ve dnech 29.–30. ledna 2011, v sobotu 10:00-18:00 h., a v neděli 10:00-17:00 hod.


svatbaSvatební SHOW Brno 2011 je svatební veletrh nové kategorie! Nabídneme Vám ten nejlepší sortiment, kde naleznete vše ze svatebního oboru: svatební šaty, prstýnky, pánské obleky, obuv, spodní prádlo, květiny, šperky, bižuterii, foto a video, limuzíny, hudbu, kadeřnice-líčení, péče o ruce, svatební oznámení, dekorace a výzdobu, místa pro svatební obřad a hostinu, zábavu atd.


Program veletrhu:


• Zajímavý program po oba dva dny
• Soutěž o svatbu snů ZDARMA !
• Bohatá svatební tombola
• Inspirace pro Váš svatební den
• Možnost zakoupení svatebních dekorací, prstenů, bižuterie, obuvi, doplňků

Vstupné - 20 Kč/den - slouží také jako slosovatelný lístek pro extra tombolu.


Svatební veletrh Olomouc 2011


Veletrh se koná 23. 1. 2011 od 11:00 do 19:00 hod., přímo v Regionálním centru Olomouc. Jedná se o první ročník tohoto veletrhu. Vstupné je dobrovolné, výtěžek bude darován na charitativní účely. Vstupenky budou slosovány o zajímavé ceny. Svatební veletrh je určen pro odbornou i laickou veřejnost, především pro budoucí novomanžele a jejich rodiče.  Během svatebního veletrhu je pro návštěvníky i vystavovatele zajištěn bohatý program, jehož součástí bude SKUTEČNÝ SVATEBNÍ OBŘAD.


Svatební veletrh Hradec Králové 2011


Svatební veletrh Hradec Králové se koná v sobotu 22. ledna od 10-18 hodin a také v neděli 23. ledna od 10–16 hodin. Veletrh vás zaujme unikátní koncepcí, velkým množstvím vystavovatelů a příjemným prostředím hotelu Nové Adalbertinum na Velkém náměstí. Srdečně jsou však zváni i ti, kteří už mají svůj velký den za sebou, a nebo o něm vůbec neuvažují.


V rámci celého veletrhu si můžete prohlédnout:


veletrh• svatební šaty, kytice,dorty, účesy, oznámení, výzdoba
• svatby na klíč - svatební agentury
• hotely, penziony, prostory k pronájmu
• cateringové společnosti
• doprava - auta, limuzíny, autobusy
• vizážisté, fotoateliéry
• šperkařství, snubní prstýnky
• bydlení pro novomanžele - nabídka realitních služeb
• novomanželské půjčky
• ukázky svatebního spodního prádla
• právní služby - předmanželské smlouvy
• párty svatebního veletrhu
• ochutnávky moravských vín, svatebních koláčků a cukroví
• doprovodné programy během celých dvou vystavovaných dnů
• vydání katalogu vystavovatelů


Další svatební veletrhy:


Svatební veletrh Pardubice 2011
Název veletrhu
: 7.ročník - Svatební veletrh Pardubice 2011
Datum konání: 28.-29. ledna 2011
Místo konání: Budova ČSOB Pojišťovny a.s., Pardubice, Masarykovo náměstí


Čtěte také: Svatbní veletrhy 2011: únor-květen


Zdroj: Svět svateb.cz

Zdroj fotky: Zefyr.biz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Svatební veletrhy roku 2011: leden:

Svatební veletrhy roku 2011: leden
Svatební veletrhy roku 2011: leden
Svatební veletrhy roku 2011: leden
Svatební veletrhy roku 2011: leden
Svatební veletrhy roku 2011: leden
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
jednoduché a pekné
Obrázek uživatelky
profil
ja svatbu tedy jeste nemela ale byl by to pro me zazitek na cely zivot jit k oltari v bilych svatebnich satech a mit vedle sebe toho vysneneho prince s kterym ted cekame synaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
NO KRÁSNÝSmajlíkCO DODAT.ŠKODA,ŽE SVATEBNÍ DEN JEN JEDENSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
šaty jsou krásnéSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
moc pěknéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice