Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V nadcházející svatební sezóně můžete vypadat jako Kate Middleton

15. 05. 2011 | Svatba

Očekávaná královská svatba je za námi. Všichni jsme s nadšením očekávali, jaké budou šaty a kdo je navrhne. Teď to již víme a určitě nevěstě každá z nás záviděla. Nemusíte být ale Kate Middleton a brát si britského následníka trůnu, abyste na své svatbě vypadala jako princezna.


Pamatujte ale, že královsky budete vypadat nikoliv díky hoře bílého saténu, ale jen pokud umně zkombinujete svůj vlastní styl a postavu s nároky, které na své svatební šaty máte. Stylistka Anit, která vede módní portál, se s námi podělí o trendy letošní sezóny:


nevěstaKvětinové aplikace: působí nesmírně romanticky a křehce, ale jsou zrádné, protože postavě přidávají objem. Proto tenhle trend, který představili například návrháři Monique Lhuillier nebo Kenneth Pool, vypadají dobře jen na štíhlých ženách.


Empírový střih: velmi vděčná klasika, kdy jsou šaty pod prsy nařasené, a pak se volně rozšiřují. Tím pomáhají zakrýt problematické partie, a zároveň působí nesmírně elegantně. Letos si je oblíbili designéři Watters&Watters nebo Elizabeth Fillmore.


A la Marie-Antoinette: O pompézních svatebních šatech jsme snily jako holčičky, a řada žen se tohoto snu nevzdává ani v dospělosti. Proč ne, obrovská svatební róba je určitě efektní, jen musí být vkusná, ušitá z kvalitních materiálů.


Tento typ na svých přehlídkách ukázali návrháři Ines di Santo nebo Claire Pettibone. Dbejte na to, aby živůtek byl dobře vypasovaný a podtrhoval dekolt a ramena. Pouze tak budete v kontrastu s mohutnou sukní vypadat jako princezna, ne jako matrjoška.


Krátké šaty: hodí se především pro mladší nevěsty, které chtějí ukázat svou největší přednost-nohy. Délka by neměla být kratší než nad kolena, velmi efektně vypadá kombinace krátké délky sukně se zdobeným živůtkem.
Mezi designéry, které vsadili na mini délku a výrazné zdobení, nás zaujali Jenny Packham a Melissa Sweet.


Zdroj: Ebay.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku V nadcházející svatební sezóně můžete vypadat jako Kate Middleton:

V nadcházející svatební sezóně můžete vypadat jako Kate Middleton
V nadcházející svatební sezóně můžete vypadat jako Kate Middleton
V nadcházející svatební sezóně můžete vypadat jako Kate Middleton
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !