Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ach, ti muži

13. 07. 2008 | Vaše příběhy
Co muži nejvíc milují a čeho se naopak bojí?

Vždycky, když se vrhneme do nového vztahu, díváme se na svět přes "růžové brýle". Ženy vnímají lásku jinak než muži. Jsou romantičtější, rády sní a mají barvitější fantazii. Touží po tom, aby partner rozuměl jejich emocím, dovedl jim naslouchat a povídat si. Doby, kdy muži od žen očekávali, aby byly nekomplikovaným, ozdobným doplňkem, jsou dávno pryč.
Málokterým mužům připadají ženy typu "sexy čarodějnice" se super křivkami a perfektní vizáží přitažlivé či fascinující.
Opravdové okouzlení vyvolávají úplně jiné věci.

Přátelskost a milý úsměv vábí muže ze všeho nejvíc.
Jak je snadné muže pobláznit, ukázal experiment na Chicagské univerzitě: dvě skupiny absolvovaly přednášku mladé ženy. Při té první byla velmi přátelská a usměvavá, podruhé hovořila neutrálně a s vážným výrazem. U studentů, na něž se usmívala, vyskočila hladina testosteronu, hormonu lásky a rozkoše, o 30 procent výš!
To je dobré vědět! Místo abychom před schůzkou postávaly hodiny před zrcadlem a dělaly si starosti s kilogramy nebo vráskami a účesem, udělejme raději něco pro to, abychom se cítily dobře a v pohodě a mohly se na svého milého usmívat.

Ach, ti mužiPožitkářky jsou u mužů v kurzu.
Ona pomalinku namotává špagety na vidličku, zavře oči a vychutnává si je...Jemu se zrychlí dech a chtěl by už jen jediné: políbit ji a ...
Že je to vymyšlené? Ne, není. Ženy, které rády jedí a navíc si jídlo vychutnávají pomalu a s požitkem, u mužů vyvolávají vášnivé mrazení.

Muži hledají věrnost a oddanost.
Při počátečním flirtování mužům připadá napínavé hrát si na kočku a myš, a ukázat konkurenci, že na něj nikdo nemá. Sotva ale začnou cítit něco víc, znamená pro ně žárlivost a nejasné signály partnerky velký stres. Každý muž chce mít jistotu, že jeho vyvolená myslí jen a jen na něj. Věrnost a ochota oddat se citům se v anketách umisťují na prvních místech.
Dejte mu najevo, že jste žena, která stojí plně při muži, kterého miluje a je mu partnerkou. Bude vás za to zbožňovat víc, než za erotické krkolomnosti.

Zevnějšek je důležitý - hlavně detaily.
Muži mají rádi zaoblené tvary. Pod pojmem zaoblené si ale představují něco úplně jiného, než se ženy obávají. Postava není pro muže tak důležitá, jak si myslíme. Kdo tomu nevěří, měl by se zeptat několika svých přátel, co jim na těle jejich ženy připadá zvlášť erotické. Žádný muž nezůstane chladným při pohledu na pěstěnou, lehce se třpytící pleť. Mnoho mužů má také rádo krátký sestřih, protože umožňuje pohled na něžnou šíji a krk. Stejně dráždivé jsou pro muže nohy v otevřených botách.

Humor a uvolněnost je výhra.
Pobavit a zasmát se se svou partnerkou je pro velkou většinu mužů tou nejdůležitější součástí vztahu. Žena, která se dokáže smát nejen životu, ale i sama sobě, je pro muže atraktivní a působí smyslně. Radostná uvolněnost muži signalizuje, že je to otevřená a nekomplikovaná osobnost - a to i v posteli. A to muže přitahuje.
Když muž vidí, že je jí úplně jedno, zda se jí při smíchu rozpije make-up, bezděčně si představí, že dokáže být také při milování nádherně uvolněná.

Upřímný a opravdový obdiv ho omámí.
Je to tak. Komplimenty a chvála jsou nejjednodušší způsob, jak mu zamotat hlavu. Ve svém nitru trpí každý muž pochybnostmi o sobě samém. Proto se stále znovu a znovu ptá, jestli je dobrý - v práci, sportu, jako milenec. Proto bude milovat ženu, se kterou nemá strach, že jí nebude stačit. A co teprve když ho pochválíte jako milence! Propadne vám úplně. Pocit, že po něm a jen po něm toužíte, a dokážete to říct, je pro muže tím nejkrásnějším, co od vás uslyší.

Muži se bojí.
Mají strach z impotence, to je prastará obava mužů. Od pradávna vyzkoušeli přibližně sto tisíc afrodiziakálních látek. Bojí se problémů s erekcí - 80 procent mužů se selhání obávají ze všeho nejvíc.

Chtějí být "nej"


Muži vždy chtějí ukázat, že jsou dobří, nebo dokonce nejlepší ze všech. Zakládají si na prestiži, to vše kvůli obavám, že nesplní očekávání. Důvěrně zná tento pocit 80 procent mužů.

Mají strach z blízkosti.

Mladí muži se musí odpoutat od své matky dřív než dívky, aby našli svou identitu. Tu najdou právě jen distancováním od ženy, která jim byla odmalička nejbližší bytostí na světě. Odstup si udržují i vůči ostatním ženám.

Bojí se soupeřů.

Muži neustále pociťují tvrdý tlak konkurence, nejen v práci nebo při sportu, ale i v lásce. Vědí, že ženy jsou vybíravé a náladové. A jaké to má následky? Muži víc než kdy dřív pečují o svůj zevnějšek, a bojují s kilogramy navíc.

Bojí se šéfa-ženy.
Zhruba třetina zaměstnanců má za nadřízeného ženu. Ženský úspěch muže znejistí, a to skličuje až 58 procent mužů.

Bojí se nemocí a lékařů.
I nevinné symptomy onemocnění muže rozhodí. Návštěvy lékaře se obává až 52 procent mužů. Je to prý i proto, že své tělo pořádně neznají a jakákoliv nemoc sníží jejich výkonnost.

Z malého penisu.
Tento problém trápí až 66 procent mužů. Navíc jej zvyšuje reklama a televize. "Vyleštění" kulturisté skáčí do mořských vln, předvádí úžasné svaly, a muži "normální" postavy pak mají mindráky. Přiznejme si však, že i my jsme trochu vedle z nádherných modelek a krásných pěstěných žen, které na nás vykukují ze všech stran.

Mají strach z hádek.

Když se žena ocitne v beznadějné situaci, bojuje jinými zbraněmi než muž. Ženy mají přirozenou empatii a dokáží přečíst signály , které nebyly vysloveny. Navíc ženám pomáhá prastarý mateřský instinkt. V hádkách většinou dosáhneme převahy a muži to dobře vědí! V obavě z porážky se proto snaží sporům s ženou raději vyhnout.

Bojí se projevit city.

Muži neradi ukazují, co skrývají ve svém nitru. Nechtějí totiž odkrýt své slabiny, proto se se svými city nikomu nesvěřují. Obavu z projevu vlastních citů má až 62 procent mužů.

Láska potřebuje tajemství. Nesvěřujte se partnerovi se vším!
Pozitivní vliv tajemství dodá zvláštní kouzlo a udržuje správné napětí.
Partneři se učí spolu existovat tak, aby to klapalo. Muži se musí naučit vyjadřovat své pocity, ženy naopak udržet tajemství. Není to vůbec jednoduché.
Kousek soukromí.
Žena má mít v domácnosti vlastní koutek jen pro sebe. Musí trvat na svých poličkách a skříních. Můžete mít i svůj psací stůl, kam si uložíte osobní věci, a nikdo jiný by neměl mít přístup.
Tajemství těla- zahalené tělo působí více eroticky než nahé. Když se partneři vidí příliš často nazí, může se to stát stereotypem a vášeň se vytratí. Neukazujte se muži denně nahá. Chtějte, aby vás dobýval a odhaloval jako na začátku.

Muž nemusí vědět vše  tom, co žena dělá, plánuje, o čem přemýšlí. A žena naopak nemusí vědět vše o svém muži. Často je lepší si nechat některé věci pro sebe, než pravdomluvností krutě zranit nejbližšího člověka.

Uzavřete minulost!
Přestože vám naslouchá při vzpomínání na minulý vztah, věřte, že mu to vadí. Ještě horší však je, když se mu posilněná alkoholem přiznáte dokonce k nevěře, které jste se dopustila již před dlouhými měsíci, a on o ničem neměl ani tušení. Držte se raději zásady, že to, co by mohlo vašeho partnera trápit nebo mu ublížit, si necháte navždy zamčené ve své mysli. Možná tím váš vztah zachráníte.


A. Bonnard řekl: Láska může zemřít na pravdu, přátelství na lež.

A ještě  jedno moudro nakonec:
Láska je jako utábořená karavana, nenajdeš tam nic, co jsi s sebou nepřinesl.



Kacice – čtenářka
Chytrá Žena



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ale bez nich to nejde
Obrázek uživatelky
profil
akorát jedno bych dodala .. chlapi jsou jako přerostlé děti ... vesměs v ženě hledají kousek vlastní matky a kousek něčeho nového .. semtam je člověk musí potěšit, pobavit, pomazlit a sem tam i plácnout po prdelce ;-) ... prostě jako malé dítě
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kroj