Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Amor, Amor, láska velká psí

1. 03. 2014 | Vaše příběhy
Kluk sliboval, že zajde na procházku se Psem, ale nakonec dospává, a dospává asi za dva měsíce zpátky. Takže jsem šla nakonec já, a nelitovala jsem. Měsíc svítil skoro kýčovitě. Večer byl vlahý a příjemný. Já jsem celé odpoledne něco kuchtila a myla nádobí a uklízela. Takže večerní procházka byla příjemná.

Při té procházce se do našeho Psa zamilovala jakási Peginka, což byla stará kokří dáma, asi třináctiletá. Pes dělal Zagorku, vofrkoval se, krčil čumák, jakože todle je mezaliance, a pod jeho úroveň, a sice zrovna nevrčel, ale na vlahé kokří pusinky reagoval uhýbavě a skoro ostýchavě. Jako by s ní měl už pět nemanželských dětí a teď se snažil zbavit zodpovědnosti. Peginka dokonce zdrhla paničce a toho našeho upejpavého psa docela stíhala. No prostě docela jakoby ho chtěla nahnat zpátky k těm nemanželským dětem. Měla jsem chuť mu připomenout tu bačkoru, do které byl vášnivě zamilován asi před týdnem, ale pak jsem usoudila, že přece jenom musím se svým Psem držet basu a neshazovat ho před cizí psí dámou. Koneckonců, to, že MNĚ SE ZDÁ PEGINKA VCELKU POHLEDNÁ vlastně vůbec nic neznamená.

velká láska psíOde mě se neočekává, že bych s ní provozovala cokoliv vzdáleně podobného erotice. Třeba byla umytá šampónem, a třeba navíc byla umytá odporně voňavým lidským šampónem. A pak se vnucuje jemu, Psovi Smradlavému, ze všech psů smraďochů nejsmradlavějšímu. Jestli někdo dokáže najít chcíplou myš, ježka či rybu v okruhu pěti kilometrů, věc tak lákavou k vyválení se a naparfémování kožichu, je to náš pes. Někdy páchne tak, že nepomůže dočista nic. Ani Lenor či Azurit, který dokáže naparfémovat i lecjakého králíka, dokonce i modrého. Našeho psa nikoliv. Vyzkoušeno.
Takže psím láskám nerozumím. Náš Pes se dokáže kromě bačkory zamilovat do ledasjaké ohavy. Je to takový psí vandrák, a naposled se na fesťáku zamiloval do neuvěřitelně škaredé fenky. Navíc věk nehraje žádnou roli v té velké lásce. Jeho lásce Amorovi je taky asi tak stopadesát roků. No tak dobře, je jí patnáct. A čtete dobře. Jmenuje se Amor. To totiž majitelé dlouho netušili, že je to fenka, takže dostala jméno Amor.  A do téhle Amora se náš Pes vášnivě zamiloval a celé odpoledne, kdy ji viděl, nebo si jenom na ni vzpomněl, toužebně prokňučel a provyl a vůbec to odpoledne strávil v tranzu. A vzhledem k tomu, že takhle skučel a vyl na festivalu folkové hudby, přehlušoval občas kapely. Dá se předpokládat, že se stal festivalovým miláčkem číslo jedna.
 
Jednou, v mrazech, v zimě, jsme Psa volně vypustili u našeho potoka. Tam  se mu povedlo čerstvě se navonět nějakým pánským psím chanellem, možná to byla leklá ryba válená v mogulu a nadívaná rozjetou žábou. Takto prudce elegantní a sexy se hrdě rozhodl namlouvat si nějakou úžasně načančanou bělostnou fenku, takovou s mašličkami, takovou s chloupky krásně načesanými. I feneččina panička byla načančaná a taky evidentně jemná dáma. Náš pes i v mraze páchnul na mnoho metrů. My jsme se tvářili, že toho Psa moc neznáme. Pes byl ten den vůbec náramný fešák, stihl se vyválet v bahně a vyzdobit suchými bodláky. Co říkala bělostná fenečka na našeho svůdce, netuším. Ale ta dáma ječela hodně sprostě a nevybíravě. Z něžné pusinky jí vycházely nadávky takového kalibru, že by se za ně nemusel stydět ani ten příslovečný dlaždič.

A teď si říkám, že stačí, když pomlouvám vlastního psa, nemusím pomlouvat ještě i dlaždiče. Takže se pokusím uvést na pravou míru zkazky o jejich sprosťáctví. Dlaždiči podle staré češtiny nebyli sprostí, ale sprostní. Což vlastně znamenalo člověk prostý, obyčejný, nevzdělaný. Můžeme předpokládat, že dlaždiči se rekrutovali právě z těchto vrstev. Tak já teď nevím, napravila jsem to? Nenapravila?


Jantra - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Amor, Amor, láska velká psí:

Amor, Amor, láska velká psí
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkperfektní článek,dlouho jsem se tak nenasmála.Když pejsek používá ,,psí parfém",to je síla.Taková uleželá tekoucí užovka na psím kožíšku,to je také něcoSmajlík.To jsem pejska jen mydlila,sprchovala do nekonečna,vlastně do doby než došel šampon.
Silně konkurujete spisovatelce paní Frýbové,napsala Robina ,Malinkého kreténa,a další perfektní knihy.Těším se na Váš další psí příběhSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
zasmála jsem seSmajlíka s dlaždiči, to tedy také nevímSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hezky psané také znám takové fajnové převlékání a to máme slečnu.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hezký článek, zasmála jsem se a ta fotka má taky něco do sebe - moc dobře znám podobné "převleky" mých v tu chvíli horko těžko "miláčků" Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles