Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Autonehoda

8. 10. 2010 | Vaše příběhy
     Vážené čtenářky a vážení čtenáři, již jsem snad nabrala za těch 22 dní dost sil, abych vám napsala, jak to tehdy,  prvního září vlastně bylo.
    
Pracuji jako OSVČ a jelikož se psalo datum prvního září, byl nejvyšší čas na vystavení a odeslání faktur. Onen den jsem se v práci zdržela, proto jsem v duchu odstoupila od myšlenky, že půjdu rovnou z práce se poohlédnout do města, abych nakoupila nějaké věcičky a drobnosti, které nedostanu koupit u nás na sídlišti. Tyto nákupy jsem odložila na jindy a zavolala jsem manželovi, zda by pro mne do práce nepřijel. Syn byl již ze školy doma, tudíž jsem navíc souhlasila, aby jej vzal s sebou, protože jsem klidnější, jelikož vím, že jeho jízda autem, která sice není a nikdy nebyla nějak zvlášť temperamentní, ale i tak bude zase mírnější.
     Nákup, který se vešel do malé igelitové tašky jsem dala na zadní sedadlo vedle syna, zasedla jsem místo spolujezdce - vedle řidiče a již jsem měla plnou hlavu toho, co budu doma dělat dříve.
     Jedna křižovatka...- zelená, druhá křižovatka - zelená, třetí křižovatka. Na třetí křižovatce manžel zastavil, již se objevila na semaforu žlutá. Čekali jsme na zelenou. Najednou neskutečná rána. Stačila jsem se podívat na manžela, který měl výraz plný zoufalství, vzteku, otázek a štěstí snad zároveň, jelikož ze zadního sedadla se ozval křik: "Mami, mami, tati, kde mám brejle, ježiši, kde mám brejle?" Jediné, nač jsem se v tu chvíli zmohla, bylo to, že jsem se otočila a viděla syna, který neměl brýle, a až na šok, který utrpěl, nebyl nijak zraněn. Viděla jsem místo zadního okna auta výkladní skříň,  jako ze špatného snu. Akorát jsem se zeptala: "Jste v pořádku?" Když jsem od syna i manžela dostala odpověď, že ano a já jim dala tu samou, tak jsem se snažila vystoupit z vozu, což nešlo, jelikož všechny dveře, kromě těch od řidiče byly nehodou poškozené a nebylo možné je otevřít. Manžel z vozu vystoupil a šel se podívat, jak vlastně naše auto vypadá a zároveň k autu viníka, který ani z vozu nevystoupil. Než jsem se stačila přes řadící páku dostat ven, přišel manžel zpátky - povídá: "Jani, je to jasný, má červený oči...., no je opilej, - volej policajty!" Vysoukala jsem se z auta a když jsem viděla tu spoušť, - jak jsme dopadli, jelikož o auto byla péče veliká, tak jsem se zhrozila. Viník nehody se již v té chvíli také odhodlal z vozu vůbec vystoupit. Nenapadla mě jiná věta a vydala jsem ze sebe: "Můžete mi říct, co jste dělal, vy vole?" "A máte alespoň trojúhelník?" Odpověděl: "No, mám, no." .... Tak mu povídám: "A že byste ho tam laskavě dal, když vidíte, že se do kufru pro něj nedostanem??!!!" Umístil tedy trojúhelník na silnici. Policie byla na místě do pár minut. Sice jsem se divila, jelikož můj projev, kde se nehoda stala byl takový, že se mne museli ptát znovu.
     Manžel odhadl situaci naprosto přesně. Obsah alkoholu v dechu ukázal 2 promile a krevní rozbor také.
     Několikráte se stalo, že manžel na tzv. oranžovou projel křižovatku, já jsem mu vynadala, že mohl zastavit. Kdyby tomu tak bylo i v onen den...., dopadlo by to lépe, nebo hůř? Toť otázka... . Možná bychom dojeli domů bez jakékoliv škody a já jsem mohla pracovat v rámci administrativy, která je též součástí mé práce, možná bychom domů nedojeli vůbec.... .Kdo ví..
     Tato autonehoda se nám skutečně stala, a to prvního září, letošního roku. Třetí den po nehodě jsem si vše opravdu skutečně uvědomila, jelikož jsem ranou do hlavy byla až do třetího září v šoku, který nejde změřit, nijak zjistit..., to "přijde" prostě časem.
     Fotky k tomuto článku nevkládám. Chcete-li následky vidět, jsou v  mém fotoalbu Autonehoda. Fota jsou focené až na vrakovišti.
     Děkuji za pochopení.
    

Autor: Vikitorie

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Jani pěkně napsáno,nejdůležitější je,že se nikomu nic nestaloSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
děkuji za písmenka a přání!!!
Obrázek uživatelky
profil
Nám nabourala zaparkované auto paní učitelka,které se za jízdy vysypaly rohlíky z tašky a ona se pro ně sehnula,vrazila nám do auta a naše auto ještě vletělo do domu,kde jsme byli v té době na návštěvě a jestli myslíte,že se madam aspoň omluvila,tak to ne,přišlo jí to jako nejlepší vtip a my jsme měli na dlouhou dobu
o problémy postaráno Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
je to smutné, ale hlavně že se nikomu nic nestalo, odnesli to jen plechy
Obrázek uživatelky
profil
kdyby nebylo kdyby, nebylo by chyby. O tom už nepřemýšlej, hlavně, že jste živí a zdraví!!!!!!!!
Moc vám přeji, aby už vás nic podobného nepotkalo.!!!SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles