Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čarodějnice nebo telepat?

14. 04. 2010 | Vaše příběhy

Už od útlého dětství mívám velmi živé a téměř vždy děsivé sny. Jako dítě jsem je s ničím nespojovala, ale postem času jsem si začala uvědomovat, že většinou dění okolo mě nějak s mými sny souvisí. Což není tak úplně neobvyklé, ale s nástupem tohoto uvědomění si, se mi začaly stávat podivné věci.

Takový první posel ze snu, kterého si vybavuju, byl asi před osmi lety. Byla jsem asi druhým rokem z domova od rodičů a zrovna na dovolené s přítelem a partou v Chorvatsku. Byla to úplně běžná dovolená, nic zvláštního se nedělo, odesílala jsem domů denně SMSky, aby maminka věděla, že jsem v pořádku.
Pak jsem se jednou ráno vzbudila a ačkoliv jsem nedokázala říct, co se mi zdálo, měla jsem hrozně divný pocit a vybavovala si jen, že se mi zdálo o babičce. Napsala jsem mamince, jestli je s babičkou všechno v pořádku.

A ta mi velice překvapená psala, že je v nemocnici, že jí zhnisala celá noha.
S babičkou do té doby nic nebylo, žádné tušení v souvislosti s něčím to nebylo. Že by telepatie? Na takovou dálku? Prostě jsem to přisoudila náhodě.
Pak za nějaký delší čas se mi podobná věc stala s maminkou. Tam už ale trochu chápu, protože naše spojení je opravdu silné. Téměř stále říkáme stejné věty, máme stejné reakce a vždy se smějeme, že už nemusíme mluvit, že nám stačí podívat se na sebe a pomyslet si – taky myslíš na tohle?
Prostě takhle jednou stojím doma před zrcadlem, líčím se do práce, dívám se do toho zrcadla a najednou jako by mě něco v tom zrcadle chtělo připoutat pohledem, jako by tam něco bylo jinak než jindy. To když jsem přitisknutá téměř na něm měla pohled zabodnutý do svého oka, abych správně nalíčila řasy. Když jsem se ale po zrcadle rozhlídla, nic zvláštního jsem neviděla. Ale stále jsem měla jakýsi vnitřní nepopsatelně divný pocit. A ten pocit mě donutil zvednout telefon a zavolat mamince.

Opět udiveně oznamuje, že je v nemocnici a čeká na RTG, má asi zlomenou nohu. Jsou to možná drobnosti a možná i náhody, ale je to prostě zvláštní a reálné odůvodnění jsem nenašla.

Takhle to se mnou funguje dál. Už mám taková tušení nejen v souvislosti s vlastní rodinou, ale třeba i se vzdálenějšími lidmi. Věřím už, že nějakou nadpřirozenou schopnost mám. Je to nejsnazší vysvětlení.

 

Ev6703 – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
co popisujete , je dar. Měla byste jej více rozvíjet. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mě se většinou zdá o katastrofách
Obrázek uživatelky
profil
Článku věřím, sama mám podobné zkušenosti, že o někom mluvím, nebo mu právě píši zprávu a v tom mi sám zavolá.
Obrázek uživatelky
profil
U mě to tak funguje s jedním velice dobrým kamarádem. Alespoň vím, že jsem stále ,, kontrolována" kdyby se něcoi stalo. Komické situace, které vznikají při shodě slov, jsou pperfektní. Je to krásný pocit, když tento dar někdo má.
Obrázek uživatelky
profil
každá žena je trochu čarodějniceSmajlík znám to taky a není třeba se tím znepokojovat
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles