Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co způsobila Valpružina noc

1. 04. 2010 | Vaše příběhy

Patřím mezi jedince, které odjakživa zajímalo tajemno, strašidelné příběhy. Už jako dítko jsem milovala příběhy plné neznámých jevů, mimosmyslových „výletů“.

Musím se přiznat, že občas jsem zažila zvláštní a nevysvětlitelné situace. Vždy mně to utvrzuje v tom, že život sám je jedno velké a krásné dobrodružství a že, i když se občas stane něco nepředpokládaného a vznikne při tom i škoda, pořád stojí za to být účasten „zázraků“.

Letos jsem se na Vaplružinu noc nijak zvlášť nepřipravovala. Dohodli jsme se s kamarádkou, že si odpoledne po práci zajdeme na skleničku vínka, jen tak poklábosit. V práci mi v ten den pořád něco padalo z ruky, byla jsem zkrátka nějaká nesvá. Kolem poledne jsem si všimla, že přes otevřené okno vletěl do kanceláře zvláštní motýl. Usadil se na kytkách na okně. Z počítače jsem si přetahovala nějaká data na disketu. Když jsem chtěla motýla pustit ven, už jsem jej nenašla. Asi vyletěl otevřeným oknem. Bohužel jsem nenašla ani uložená data na disketě a musela jsem je ukládat znovu. Přitom vím, že tam byla.

Manželovi jsem poslala sms-ku tohoto znění: Dnes mě tak brzo nečekej, letím s kolegyněmi na Gýrovou a vrátím se po půlnoci. Nech mi prosím v kuchyni otevřené okno, ať se mi zase nezláme koště!!!

Manžel mě zná a dobře ví, že na srandičky mě užije. Neodpověděl mi, tak jsem se domnívala, že se zasmál. Už den předtím jsem mu řekla, že se vrátím brzo odpoledne.

Po práci jsem byla s kamarádkou a pak se vrátila domů. Manžel seděl nad mobilem a kroutil hlavou. Po přečtení mé zprávy o čarodějnickém sletu, na který mám letět, mu mobil zkolaboval, zkrátka odešel. Všechna data se vymazala a mobil je na odpis. Zkoumali jsme jej a také syn se díval, co se mohlo stát. Nepřišli jsme na to. Možná se ty moje „kolegyně“ naštvaly, že si z nich dělám legraci a takto se mi pomstily!

Příště budu určitě opatrnější. Mohly by si také pro mě přiletět a já mám jen staré sešlé koštátko, které by mě jistě neuneslo...

Bertice - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
stava sa aj v lepsich rodinach Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Občas se dějí neuvěřitelné věci mezi nebem a zemí, které si nedokážeme logicky vysvětlit, ale hlavní je, že se nestalo nic vážného.
Obrázek uživatelky
profil
.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
se prostě stávají věci, které si nevysvětlíme. Hlavně, že je sranda SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles