Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dárek k výročí

11. 03. 2010 | Vaše příběhy

Myslím si, že se to může stát každému, a konečné důsledky mohou být i rozsáhlejší než ty mé.

S přibývajícími roky jsem samozřejmě zpohodlněla. A manžel také. Přibylo pár kileček navíc a tak se manžel rozhodl dát nám k přicházejícímu výročí svatby (30 let) společný dárek - kola.

V mém případě se žádné nadšení nekonalo, seděla jsem na tom „monstru“ před více jak 30 lety, mám hrůzu z městského provozu. Manžel se však nedal odradit mými výhradami, oblékl se do sportovního a alou trénovat na dvůr. Nezbylo mi, než se připojit. Což o to, po dvorku to celkem šlo, až na to,  že mě sedlo příliš tlačilo do pozadí.

V neděli jsem si vypůjčila “gelové sedlo“ od syna, nazula botasky a vyjeli jsme na výlet na hřbitov. Hned jsem si nezapomněla rýpnout, zda se muž jde podívat, do čeho „půjde“. Seděla jsem dost neobratně, ale pak mi šlapání celkem šlo. Ze hřbitova jsme to vzali ještě na návštěvu ke švagrové.

Šlapu, šlapu a najednou si sáhnu, jak mi to gelové sedlo sedí a nic!  Bylo fuč. Lekla jsem se, sjela k malému potůčku a převrátila se na kameny. Koleno bylo krvavé, oblečení mokré. Nevěděla jsem, zda brečet nebo se smát. Manžel měl asi stejné nutkání. Hned jsem jej požádala, ať jde nástavec na sedlo pohledat. A tak mohli náhodní chodci vidět ženskou v letech, jak se válí u potoka a muž místo, aby jí pomohl na nohy, pádí někam do dáli.

Než jsem si stačila pofoukat bolínko na koleně, byl muž zpět. V ruce třímal ztracené sedlo. Vítězoslavně pravil: Už jej měli v „merku“ nějací výrostci, ale vlítl jsem mezi ně, vytrhnul jim jej a rychle - jedeme dál.

A tak noha nenoha, nasedla jsem na kolo s pořádně připevněným nástavcem a jeli jsme na návštěvu. Švagrová mě ošetřila a usušila oblečení. Manžela pochválila, jaký mám dal hezký dárek k výročí. Prý by to jen tak někoho nenapadlo. Manžel se dmul pýchou jako krocan a ke mně pronesl “Však ona se za pár týdnů chytne a nebude padat z kola jako zralá švestka." Já říkám, kdoví jestli. K výročí jsem si představovala spíše zájezd do teplých krajin. Ale co naděláš, když jde o zdraví a o spokojené manželství?


 Bertice - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
co jste spolu dělali do teď?
Obrázek uživatelky
profil
já kolu propadla,beru ho jako nejrychlejší prostředek do práce,na nákupy,na výlety.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
To já pro změnu už pár let suším kolo na půdě a moc se těším až si budeme moci konečně vyjet. Nejdřív jedno těhotenství a miminko, pak druhé a ted starší dcera drobet polínko a na kole jí to nejde, na sedačku už je velká ...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles