Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dokonalost až ve Španělsku

17. 06. 2010 | Vaše příběhy

A máme tu pokračování dalšího mého vyprávění o pravých láskách v mé rodině. V tomto příběhu budu psát o maminčině starší sestře. Moje teta měla od střední školy problémy s chlapci, každý, který s tetou chodil, tak ji vždy nechal kvůli jiné. Ale tetě už to bylo jedno a o kluky se nestarala. Vyšla školu a vzali ji na brigádu do obchodu.

Ale dlouhou dobu ji nikam nechtěli vzít, tak zůstala v obchodě jako pracovnice. Jednoho dne si tam šel strýc koupit svačinu, protože v té vesnici spravovali jedné paní střechu. A ten týden co tam pracoval chodil za tetou i třikrát denně a povídali si.

Poté, co skočili s prací, se dlouhou dobu neviděly. Až jednou na zábavě. Prozradili si o sobě různé tajnosti, kde bydlí atd. teta se zmínila, že pojede o prázdninách do Španělska. Řekla strýcovi kam přesně jede, kde bude ubytovaná a jak by to tam mělo vypadat. Rozloučily se a už se neviděly. Byl den kdy měla teta jet, byla vystresovaná, že svého milého neuvidí. Děda ji vzal na vlakové nádraží a teta jela do Prahy na letiště. Když dorazila na místo, ubytovala se taky malebném městečku, prošla krámky s oblečením a suvenýry. Cestou zpět u hotelu potkala strýce a ten se jí zeptal co tu dělá? Teta se ptala jeho.

Ze strýce vylezlo, že s ní chtěl strávit týden u moře, ale ona si to vymyslela dříve, tak prostě musel přijet. Strýc tetu pozval na večerní procházku po městě s večeří při svíčkách. Další dny chodily plavat, opalovat se, navštěvovali památky a zapomínaly, jak ten čas letí. Poslední večer strýc tetu pozval na pláž a vyznal jí lásku. Po chvíli procházení si lehli na pláž a pozorovaly nebe. Teta mi říkávala, že ten den byl její nejlepší. Po odjezdu ze Španělska byly spolu a jsou stále. Teta se strýcem si dovezli i miminko, které se na to za 9 měsíců narodilo. Za pár měsíců po příjezdu teta se strýcem měla svatbu. Teta má dva kluky a je to šťastná rodinka. Jen ti tři chlapy jí doma dávají zabrat.

V dalším díle Vám napíšu článek o mojí nejlepší babičce, maminčině mamince, která to neměla v té době vůbec jednoduché, komu by se líbilo setkání na ……. .

 

Lulunka – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
... v dalším díle..., - prosímtě, nejprve si to napiš někam, kde můžeš zadat kontrolu pravopisu, tohle je totiž strašné, to nejsou překlepy, nýbrž neznalost
A co se samotného příběhu - vyprávění týče - také bych si to po sobě ještě přečetla
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles