Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dovolená Makarská

5. 09. 2011 | Vaše příběhy
Psal se rok 2006. S přítelem (dnes již můj manžel) jsme spolu byli rok a půl a chtěli jsme spolu strávit dovolenou. Výběr padl na oblíbenou destinaci – Makarská. Není to daleko a mělo by tam být vše, co je v létě důležité – sluníčko a moře. Nemohli jsme si dovolit letět, a tak jsem našla zájezd autobusem, kde se na noc upravovaly sedačky na lůžka.

Moc jsme se těšili, neboť den D se blížil. Neměli jsme moc věcí, jen 2 tašky. Brali jsme něco málo jídla – nějaké konzervy, polévky, neboť jsme si měli vařit sami.

Cesta nám krásně ubíhala. Navečer nám autobus zastavil před spaním na toalety. A řidiči mezitím měli připravit lůžka. Můj přítel nesnáší fronty, a tak jsme šli vykonat potřebu několik metrů od benzínky do přírody.  Ušetřili jsme tak čas a šli jsme se kochat sortimentem v benzínce. Poté jsme šli k autobusu. Bylo zde plno lidí, ale řidiči se ještě do dopravy nehrnuli. Uplynulo několik minut.

Upoutal mne řidič v červené teplákové soupravě. Hlavou mi proletělo, že vypadá děsně. A následně - to přece není náš řidič? A kolem ti lidé mi také nejsou povědomí... –„Jéé, stojíme u špatného autobusu.“ Začali jsme lehce panikařit, oběhli jsme několik parkovišť, ale po našem autobusu ani vidu ani slechu. Vlastně jsme si ani nevybavovali, jak vypadal. „Co budeme dělat?!“  Zjistili jsme, že přítel má peníze a pasy u sebe, také mobil. – Ale co dál? – „Oni nám fakt ujeli?“ To snad ne! Hlavou se mi
honilo všechno – zavoláme taťkovi – jenže jak nás tady najde? Vždyť ani nevíme, kde jsme? A kde budeme spát? – Dělalo se mi špatně, chtělo se mi brečet.

Najednou se vynořili ze tmy dva chlapi ...- Náš delegát a řidič. Už dobrou půlhodinku nás hledali. Hurrá, spadl mi kámen ze srdce - neujeli. Celý autobus už byl připravený na odjezd a ke spaní, naštěstí už bylo zhasnuto, jinak bychom se hanbou propadli. Uložili jsme se ke spaní, ale hrozně dlouho jsme nemohli zaspat – a dodnes vzpomínáme, co by bylo, kdyby nám opravdu ujeli.
Zbytek dovolené proběhl v klidu a letní pohodě a MY se šťastně vrátili domů.

chytra - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ještě,že to dobře dopadlo....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hůř jsem se zatím už necítilaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky bych byla lehce vystreslá... Naštěstí Vám to dobře dopadlo Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles