Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

I muži mají své dny

8. 08. 2014 | Vaše příběhy

Perných chvilek mám s muži za sebou vícero... Napíšu vám historku se svým manželem - mám zakázáno o ní mluvit, tak psát snad můžu. Můj muž je nesmírně manuálně zručný, většinu práce na domě zvládá sám a naprosto bravurně, precizně - lépe než profesionálové. V tomto případě se rozhodl zjistit, proč nám neodtéká voda z přepadové studny.

Studna není hluboká - přibližně 2 m, ale nepříjemně úzká, vejde se do ní jen žebřík a stojící člověk. Čerpadlem vodu dostal na půlmetrovou úroveň. Odtokový otvor je kousek ode dna a tak když si muž chtěl posvítit do trubky, zjistil, že se k němu neohne - nebyl prostor. Napadlo ho geniální řešení - spustit se do studny po žebříku po hlavě. Upozornila jsem ho, že má na hlavě kulíšek, aby si ho raději sundal, než ho utopí, což bral jako trapný vtip. Vzal si baterku, odmítl mé námitky o hloupostech a zmizel půlí těla ve studni. Zkontroloval, podal mi baterku a místo, aby se začal soukat ven, klesal níž. Ze studny se začaly ozývat neartikulovatelné zvuky.

zahradaDošlo mi, že je něco špatně. V prvním šoku jsem ho chytla pevně za gumáky a zatáhla - zůstaly mi v ruce, chytla jsem ho za kalhoty a táhla, ale to bych ho dřív svlékla než dostala ven. Bezmyšlenkovitě jsem mu objala obě nohy a nevím jak, ale vytáhla jsem ho ven.

Byli jsme oba v šoku. Do toho se objevila na zápraží dcera se slovy: "Co tu blbnete..." Naše perná chvilka trvala jen pár vteřin a dneska už se jí oba smějeme, ale povím vám, zopakovat si ji už nikdy nechci.

Příští týden si pozval syna se zetěm, aby mu pomohli. Vybrali toho nejštíhlejšího a spustili ho opět po hlavě do studny, ale nyní ho již oba dva, pro jistotu, drželi každý za jednu nohu. Závada byla zjištěna, opravena, tak vše dobře dopadlo.


Forte - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
To si jen myslíš.. V tom šoku jsem měla sílu, ani nevím, kde jsem k ní přišla. V normálním stavu s ním nehnu - zkoušeli jsme Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ještě, že to dobře dopadlo..já bych svého chlapa as neutahla..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Občas se zaobírám myšlenkou, napsat o našem soužití humornou knihuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hlavně,že to dobře dopadlo a nezůstal s hlavou ve vodě.Dnes by jste byla vdovouSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík nechystá se muž ještě něco kutit? Že by bylo zase co číst Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles