Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Já a diety

25. 02. 2012 | Vaše příběhy
Jako dítě jsem byla hrozně hubená. Dodnes mamka vzpomíná, jak se styděla se mnou jít k doktorovi, že jsem měla nohy a ruce jak tyčky a břicho propadlé. Dokonce se mi děti smály a já nejednou brečela a na tělocviku jsem se odmítala svlékat, aby mne nikdo neviděl a opět se mi nesmál. Můj tatínek je odjakživa velice štíhlý a tak mi všichni říkali, že mám štíhlost po něm, protože jsem mu i hodně podobná a že v budoucnu jistě nebudu mít problémy s kily navíc jako moje maminka.

Když mi bylo třináct let, začala jsem dospívat a nějaké to kilo jsem přibrala a vypadala jsem normálně. V patnácti letech jsem při výšce 162 cm vážila nějakých 53 kilo, což bylo normální. Kluci o mě měli zájem a i maminka říkala, jakou mám pěknou postavu a jak mi to sluší, ale já si pořád připadala tlustá a styděla jsem se nosit upnuté oblečení a v létě jsem se styděla v plavkách. A tak jsem hodně cvičila, běhala a jezdila na kole a přestože jsem velice málo jedla, váha se skoro nehnula.

dietyPak, když jsem se jednou viděla ve výloze obchodu, řekla jsem si, že vlastně nejsem vůbec tlustá a přestala jsem se mou váhou zabývat. Přesto jsem dál sportovala a začala jsem chodit na aerobic, abych si váhu udržela. Když jsem poznala mého manžela, postupně jsem přestala cvičit, protože po roce jsem se k němu nastěhovala a už nebylo tolik času. Taky jsem začala vařit a jedla jsem i večer, což jsem dříve nedělala. Každý měsíc jsem přibrala zhruba dvě kila. Tenkrát jsem si to nějak neuvědomovala a když mi byly kalhoty malé, šla jsem si prostě koupit nové.

Dostala jsem se až na 68 kg. Měla jsem větší zadek a oplácanější stehna, ale břicho jsem měla kupodivu pořád štíhlé a ještě to zkrátka nebylo tak hrozné. Pak přišlo těhotenství a já začala přibývat. Na břiše se mi udělaly nepěkné strie a já si řekla, že po porodu zhubnu zpět na váhu, kterou jsem měla jako náctiletá a to na 53 kg. Během těhotenství, ač jsem nějak moc nejedla a denně jsem chodila na dlouhé procházky, jsem přibrala 15 kg. Po propuštění z porodnice jsem vážila 77 kg a dlouho nemohla nic shodit.

Byla jsem z toho vážně nešťastná, ale s miminkem jsem na cvičení neměla čas a žádná dieta moc nezabírala. Jak synek rostl, měla jsem trošku více času a začala přes den cvičit. Taky jsem dvakrát do týdne, když je manžel večer doma, začala chodit na aerobic a začala jsem pít jen neslazený ovocný čaj. Dostala jsem se na váhu 70 kg a níž už to moc nejde. To bych snad nesměla nic sníst. Jak si dám párkrát za sebou větší oběd, už mám dvě kila navíc. Pochopila jsem, že na 53 kg se už nejspíš nedostanu, protože to bych musela minimálně jíst a ještě více cvičit a na to nemám bohužel čas.

Ale i když se tomu sama divím, jsem s mými kily navíc celkem spokojená. Mám velikost čtyřicet a i v této velikosti se dá sehnat pěkné oblečení. A tak mi bude stačit, když se udržím na mé váze. Nakonec bohužel nejsem po tatínkovi, ale po mamince, která má také od mládí nějaké to kilo navíc a dělá vše proto, aby si udržela svou váhu. Dříve jsem se tím hodně trápila, ale dnes už ne. Jsou i horší věci. Dodnes s maminkou vzpomínáme, jak jsem byla jako malá hubená a jak se mi každý smál. Když se dívám na fotky, sama tomu nemůžu uvěřit.

lipsas - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
so svojou váhou a postavou, tak je všetko OK. Máloktorá ženy má po pôrode kilá ako za slobodna.
Maj sa rada taká, aká si.
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné počteníčko. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
a když si udržíš váhu tak si myslím,že tlustá nejsi a Věrka má asi dobrou radu..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Netrap se s nějakým kilem navíc.Jedno, ale vím jistě, jíst 5x denně, pravidlené intervaly-3 hodinové, naposledy jíst mezi 17-18 hodinou, hodně pít čistou vodu bez bublin a kila jdou dolů.Sice pomalu, ale jistě Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles