Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krátké setkání u knihovny

10. 04. 2012 | Vaše příběhy
Ten den jsem se rozhodla, že zajdu do knihovny, potřebovala jsem vrátit nějaké knížky a jiné si půjčit. Knihovna leží kousek od mého domova i školy, hned vedle střední pedagogické školy a internátu.  Po škole jsem se rychle stavila doma, shodila tašku a vzala knihy.

Ráda jsem chodila s knihami jen tak v náručí, odmítala jsem tašku, kterou mi babička nabízela. Knížky v náručí mi dodávaly sebevědomí na to projít bez újmy kolem pokuřujících středoškoláků a navíc jsem si připadala hrozně chytře, i když jsem nesla třeba jen detektivky od Agathy Christie.

Byla zima, asi leden, všude kolem sníh. Plnou náruč knih, bez uklouznutí a bez zaváhání jsem došla ke dveřím knihovny. Začala jsem si hromadu knih přehazovat do jedné ruky, abych měla jednu volnou ruku na otevření dveří, když vtom se dveře otevřely. Pěkný mladý kluk asi v mém věku se na mě Krátké setkání u knihovnyusmál a pokynul mi, ať vejdu. Trochu jsem zčervenala a pár sekund se nemohla pohnout - nejsem bohužel zvyklá, že mladí kluci otevírají dveře.

Nakonec jsem vešla a nedokázala jsem se na něj stále neusmívat. On vydržel můj pohled do očí a taky se usmíval, malinko pobaveně nad mým zčervenáním.

A pak jsem vešla úplně a oba jsme se otočili a vydali svým směrem - já do knihovny, on ven.

Zaváhala jsem - mám vyběhnout za ním a říct mu o číslo? Neměla jsem ale dost odvahy, bála se odmítnutí, a tak jsem zůstala a sledovala, jak odchází. Popravdě ani teď bych neměla dost kuráže, abych si řekla o telefonní číslo.
Dneska už bych ho určitě nepoznala, na tváře nemám moc dobrou paměť. Tak jsem nikdy nezjistila, jaký má hlas, jak se jmenuje a jaký doopravdy je. A možná je to tak dobře. Třeba obvykle není gentleman nebo bychom si neměli co říct. Ale já to nevím a asi už se to nikdy nedozvím. A tak můžu snít o dokonalém mladém muži, který mi zpříjemnil jeden mrazivý lednový den.

eXtra_girl - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smutné je na ňom len to, že dnes je, bohužiaľ, takých galantných mladých mužov málo. A pritom by malo byť samozrejmé, že muž (mladý, či starý) otvorí slečne alebo dáme v rokoch dvere.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles