Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Květen - máj - lásky čas

6. 06. 2010 | Vaše příběhy

V měsíci květnu jsem se seznámila s mým mužem přesně v den mých 18. narozenin. Toho dne se u nás doma objevila nečekaná návštěva. Byl to můj kamarád Míra, kterého jsem znala z prázdnin, trávených u tety. Onen kamarád se znal s mým nastávajícím mužem Mirkem. Mirek se od kamaráda dozvěděl, že pracuji jako tkadlena  a že by u mě mohl sehnat levně potahové látky na sedadla do auta . Dohodli se, že se za mnou vydají autem do města vzdáleného 100 km.

Dne 12. května přijeli oba ke mě domů. Přivítala jsem je a zároveň pozvala na oslavu mých 18. narozenin. První dojem z Mirečka byl ten, že se mi zdál takový nepřístupný, ale určitě se mi líbil. Oslava se konala v jedné útulné restauraci s několika mými známými. Jak už to tak bývá, plnoletost jsem si důkladně zapila. Když se oba mužský chystali odjet a já se rozjařená loučila polibkem, Mirek mě odstrčil, že s 18. nechce nic mít. Jemu tehdy bylo 23 let. Ale osud tomu chtěl jinak. Dopisem jsem je oba pozvala na oslavy Rumburské vzpoury, které se konaly v našem městě.

Přijeli a já s mojí kamarádkou Mirkou jsme s nimi strávily příjemný den. Mimo jiné aktivity jsme si vyjeli na výlet za město. Dojeli jsme do lesa, kde cesta končila znenadání u rybníčku, kterému jsme později říkali Kačák. Já chodila s mým Mirečkem, bylo nám spolu hezky, a tak jsme nezůstali jen u jednoho setkání. Po třech měsících mě Mireček požádal o ruku v našem důvěrně známém místě u Kačáku. No není to romantické? Já s radostí souhlasila. Co Vám mám povídat, za dva měsíce byla svatba z lásky, která nám vydržela dosud. Kolikrát si zavzpomínáme na naše seznámení a já mu říkám, tak to vidíš, místo potahových látek máš mě na celý život. Letos tomu bude v říjnu již 37 let. Vychovali jsme s láskou tři děti, které nám naši lásku nyní vrací zpět. Někdy bylo i zamračeno, někdy i zapršelo, jako májový deštíček, ale opět vysvitlo sluníčko.  

Schorova.j - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Moc hezké. Strašně ráda čtu v dnešní poměrně pesimistické době o tom, že láska na celý život existuje Smajlík.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles