Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska má různé podoby

10. 05. 2012 | Vaše příběhy
Když jsem si v poště přečetla nové téma na následující měsíc, musela jsem se v duchu i doopravdy pousmát. Často totiž o lásce přemýšlím, avšak ne o té, o které byste si mohli myslet. Jsem ještě docela mladá a tak mám trochu času, a proto je pro mě láskou cestování, studium, knihy, práce, vaření a jídlo.

Ale nejvíc miluji svoji rodinu. Mé rodiče, sourozence a prarodiče. Neumím si představit, že bych se teď odstěhovala někam daleko a tři týdny je třeba neviděla. Když si náhodou vezmou den volna a sejdeme se tu v hojném počtu, umíme si ho náležitě užít.

Vaříme, pečeme, ochutnáváme, jedeme na kole, na výlet, fotíme. Nebo koukáme na televizi a jen tak relaxujeme. Naopak, když jsem sama doma, Láska má různé podobytelevizi vůbec nezapnu. Raději si zalezu do kouta s pěknou knížkou a čekám, kdo se jako první vrátí domů. Pak uslyším šramotit klíče v zámku u dveří a utíkám pomoci s taškami. Nebo peču dort, abychom mohli večer a nebo o víkendu ke kafíčku pěkně mlsat.

Co se týče cestování, je jasné, že k moři i všude jinde (pokud je to možné) jezdíme všichni spolu. Nikdo nereptá, všichni se na to těší. A pak když jsme zpátky doma, tak na letní dovolenou až do zimy vzpomínáme. Prohlížíme si fotky, smějeme se a je nám fajn. Kdo ví kam pojedeme letos. Ještě jsme o tom nemluvili. Léto tu bude co by dup, a proto doufám, že naši rodinnou tradici neporušíme a svou velkou lásku, co mezi sebou máme, vezmeme k moři, aby si taky trochu odpočinula.

Nemluvě o tom, že máma i táta si odpočinek rozhodně zaslouží. Teď si hlavně přeju, aby těch dovolených bylo v budoucnu co nejvíc, a abych si, až budu mít svoje děti, uměla takovou lásku v druhém domově také vybudovat. Nebude to snadné. Tak mi držte palce. A teď mne, prosím, omluvte, jdu péct dort, aby bylo zase co mlsat.

jitka46 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak to je moc pěkně napsáno,to je krásné.. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
plný lásky k rodine.
Myslím, že máš dobrý príklad, aby si v budúcnosti aj vo svojej novej rodine vedela vytvoriť láskyplné prostredie, v ktorom sa budete mať všetci veľmi, veľmi radi.
Držím palce.
Obrázek uživatelky
profil
přeji, ať se máte rádi co nejdéle
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné počteníčko. Spokojená rodinka, tak to má být.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle