Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lhostejnost nadevše!

20. 05. 2017 | Vaše příběhy
Musím se pochlubit dnešním zážitkem. Tedy spíš ne pochlubit, ale spíš ukázat, jací lidé existují. Jsou dobří a zlí, ale tohle co se stalo byl docela vrchol drzosti!
Chytala jsem se ke kamarádce, která bydlí padesát kilometrů ode mě. A jelikož nemám řidičák, tak za ní jezdím jednou měsíčně autobusem. A zrovna dnes při tak krásném počasí mi náladu musela zkazit jedna hrozná baba!

Čekám na zastávce a věděla jsem, že vedle mě je paní s kočárkem, kde měla asi dvouleté dítě a navíc byla těhotná, snad tak v sedmém osmém měsíci. Usmála jsem se na ni, ona na mě taky a pustila jsem ji před sebe, aby nemusela dlouho stát frontu. A za můj dobrý čin jsem dostala vynadáno od jedné baby, která stála skoro na konci fronty. Že prý takto to může dělat každý, že bude někdo stále někoho pouštět před sebe, že ti vzadu na to doplatí. Byla jsem naštvaná, ale ustála jsem to a ona maminka se dívala smutně do země.

Asi po pěti minutách přijel autobus. Moc ráda bych té mamince pomohla s kočárkem do autobusu, ale nejsem nejmladší a záda mám v čudu. Navíc jsem stejně doufala a téměř věděla, že jí kdokoli rád pomůže. 

Ovšem omyl!!!
Seděla jsem v autobuse a najednou vidím, jak chudák maminka čeká u  dveří a ptá se mladého pána, jestli jí pomůže. Prý nemá čas, že něco dělá s mobilem. No nehoráznost. A nikdo nevylezl, aby těhotné paní pomohl. Tak jsem prostě vstala a i přes bolest zad jsem pomohla. Paní mi moc poděkovala a já si cestou ke kamarádce měla s kým povídat. 

Takto jsem se přesvědčila, že mladí lidé jsou čím dál tím horší a línější, lhostejní! Ne všichni, ale většina ano! Doufám, že si tento článek přečte právě někdo takový, který je líný a neochotný.


AničkaNov - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Lidé nemají zájem o okolí a jiné lidi.. také to občas vidím..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ne všichni mladí jsou líní a lhostejní ale myslím si, že jich je dost

Je jiná doba, jiná výchova,za pár let to bude ještě horší
Obrázek uživatelky
profil
Lhostejnost není jen fenoménem dnešní doby - mám děti ve věku 31 a 29 let. V době, kdy byla dcera na sportovním kočárku, jsme měli zahradu, kam jsme s dětmi jezdili autobusem, protože jsem chtěla, aby děti byly v přírodě a neválely se jako ostatní děti před domem na trávníku mezi nedopalky cigaret. Tehdy nebyly autobusy, kam se dá nastoupit s kočárkem bez pomoci, vždy musel někdo pomoci vynést kočárek do autobusu. Taky jsme jednou takto jeli, syna jsem vysadila do autobusu a prosila, zda mi někdo pomůže - autobus byl skoro plný, syn poplakával, už byl v autobuse a tam i ti mladí byli všichni neteční, až mií šel pomoci řidič a měla jsem obavu, jak za pár zastávek vystoupíme, ale naštěstí na zastávce stál pán, který mi pomohl. A to je už 28 let.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles