Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lidé nebo duchové?

16. 10. 2011 | Vaše příběhy
Tento příběh není vymyšlený a ani nejsem blázen, i když si to po tomto příběhu o mně můžete myslet...

Asi před dvěma až třemi roky se mi přihodila zvláštní věc. Začala jsem si představovat  neviditelné lidi. Ale jen seriálové postavy. Například ze seriálu Comeback, Ulice, Medicopter 117, Kobra 11 … atd. Mojí nejlepší kamarádkou v lidech “duchách“ je Alex Rusová (Selena Gomez) ze seriálu Kouzelníci z Waverly. Největší výhoda je v tom, že se jim můžu s čímkoliv svěřit a nemusím se bát, že by to někomu vyzradili. Abych nezapomněla.

Mám také svého neviditelného pejska. Jmenuje se Berny a je to bernský salašnický pes. Další nejlepší kamarádi se jmenují: Miley Sťuartová, Lilly Traskotová, Lenka Drápalová a Saša Bůčková. Miley má svého koně Blujinse, Lenka Bělouše a Alex Bleska. Nejradši mám stejně Bleska. Mám na něm ráda tu divokost, jen si to představit. Ale já mám fantazii ráda, takže to pro mě není žádný problém. Navíc znám takové pořekadlo: Fantazii se meze nekladou. Jednou jsem se například měla učit zeměpis, ale vůbec se mi do toho nechtělo, to mi věřte. Mamka mě vyhnala nahoru do pokoje, abych na to měla klid. Já jsem chvíli trucovala, ale pak jsem si vzpomněla na mou dobrou imaginární kamarádku Alex, se kterou mi jde všechno lépe.

Vešla do pokoje a povídala, že se také musí učit na písemku, a že já se prý učím dobře, a tak že to budu mít dřív než ona. Taky, že jo. Měla jsem to dohromady naučené asi tak za 20 minut a Alex to trvalo cca 2 hodiny. Pak se vztekala ona a já jsem musela na oplátku utěšovat ji. Kolikrát se mnou už byla ve škole, no jéje. O češtině mi měla napovídat, ale také to neuměla, protože ona je líná se učit, jako v seriálu. Nakonec jsem z toho měla za dvě a Alex, která psala také, za pět. Potom se mnou chodila i ze školy domů (většinou na Bleskovi) a povídali jsme si. Chvilku jsem i jejího překrásného koně vedla. Lidé kolem si o mně museli myslet, že jsem blázen, ale já tomu nevěnovala sebemenší pozornost, jen jsem myslela na svoji fantazii. Alex umí dokonce i kouzlit a tak má svůj život trošku jednodušší. O rok později:

Už chodím do ZŠ Hospodářské a lesnické Frýdlant na obor – Veterinu. Všichni jsou už o rok starší a já také. Na Alex už nemám tolik času, je mnoho učení. Ale nedávno se šla se svojí kamarádkou Harper a bráchou Justinem podívat do mé školy. Jelikož byla moje sousedka v lavici nemocná, tak si Alex mohla přisednout vedle mě. Ale jelikož je to škola, a právě ta Alex nebaví, vydržela tam pouze hodinu a zase odešla. No a takové je naše přátelství. A pro upřesnění: Nejsou to ani lidé a ani duchové. Přátelství s neviditelnými se nazývá – Imaginární přátelství. NEJSEM CVOK! JEN SI UŽÍVÁM FANTAZII!

Autor:fričounek


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem si také v dětství vytvářela imaginární přátele a nemyslím si, že by mi to nějak uškodilo. Bydleli jsme na samotě a většinou v okolí nebyl nikdo na hraní. Důležité asi je, aby se člověk příliš neuzavíral do vysněného světa, protože by pak lehce mohl dojít k názoru, že ten vysněný je lepší než reálný, a to by byla škoda. On možná lepší je, ale realitu a skutečné přátele z masa a kostí nic nemůže nahradit, i když je někdy s nimi svízel, i když se někdy na člověka vybodnou. Mě tohle snění přešlo v momentě, kdy jsem se poprvé zamilovala, což taky nedopadlo zrovna nejlíp, ale díky bohu za to, dneska si ráda zavzpomínám.

Jinak si myslím, že je bezva, že to takto otevřeně dokážeš napsat, protože mnozí by se asi styděli, i když taky mají svoje sny a představy.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
má být vtip? Smajlík Ano, fantazii se meze nekladou, ale co je moc, to je moc. Měla bys zkusit i "živé" přátele.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
si někdy povídám nahlas, hlavně tehdy, když mám hodně úkolů a stanovuji si jejich pořadí, dle důležitosti. Někdy si povídám, při zalévání, s kytičkami. Jenže si nevymyšlím žádné protihráče, ale nemyslím si, že je to nebezpečné, protože si to uvědomujete.
Obrázek uživatelky
profil
jednoho v hodně mladším věku bych pochopila, ale tohle je přehnané, ještě tolik jmen, tak trochu mimo realitu. Já doufám, že na tohle přijdou rodiče a brzy ji pomohou. Nezlob se na mě, ale toto není v pořádku, tím samozřejmě netvrdím, že jsi blázen.Smajlík
Občas si každý povídá sám pro sebe - ale že má vztek na sebe, nebo na někoho jiného a zrovna není "po ruce"
Obrázek uživatelky
profil
takhle nějak se projevuje schizofrenie,takže bych upalovala ke cvokaři
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Košík