Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mamčino vyděšení

18. 11. 2017 | Vaše příběhy
Dneska jsem četla krásný článek v jednom časopise o problémech se zvířátkem a o tom, jak málo stačí k vyděšení majitele. A hned jsem si vzpomněla na svoji story s mamkou při jejím hlídání mých pejsků. Vzhledem k tomu, že jsem oba dva měla z útulku, tak jsem měla trošku problémy s tím, že nebyli rádi sami doma a občas zlobili.

Moje mamka neměla pejsky moc ráda a dost se jich bála. Ne že by jim ublížila, ale prostě si vždy držela určitý odstup. Ale poté, co jsem si je pořídila, se do nich zamilovala a tak byla ochotná je hlídat, když nebudeme doma. Nakonec to dospělo tak daleko, že seděla v křesle a bála se pohnout, jen aby nevzbudila pejska, který jí spal položený na noze nebo na klíně. Ale to nebyla ta nejhumornější historka, co jsem s mamkou zažila. Prostě pro pejsky vždy a všechno. Bylo krásné vidět, jak se mamčin přístup mění a jak ji psíčata milují a vyhledávají.


Byla jsem v práci a mamka hlídala. Vše bylo jak má být do té doby, než mi v práci zazvonil telefon. Volala mamka, že je Barney nemocný nebo se mu něco stalo a bude potřeba s ním zajít k veterinářovi. To mě strašně vyděsilo, ale zeptala jsem se, jak se ten problém projevuje nebo co přesně se děje. Mamka mi úplně celá vyděšená líčila, že má Barýsek na penisu růžovou špičku a vypadá to prý dost děsně. V ten moment jsem se začala strašně smát, až mi začaly téct slzy z očí. Mamka pořád naléhala, ať jí vysvětlím, co se děje a proč místo děsu slyší v mém hlase smích. Tak jsem jí musela vysvětlit, že mu nic není, jen je prostě nadržený. Pak se začala smát i ona.

Teď už tu historku vždy dáváme k lepšímu pro pobavení. A tak může někdy dojít k nedorozuměním a občas to pak řeší veterinář, ale zde naštěstí nemusel.


Marikou - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Mamčino vyděšení:

Mamčino vyděšení
Mamčino vyděšení
Mamčino vyděšení
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !