Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Moje návštěva u kartářky

14. 05. 2009 | Vaše příběhy

Mám moc ráda "Tajemno" a vše, co se ho týká, věřím, že lidská mysl má sílu, kterou ale neumíme uplatnit v plné míře všichni. Určitě se vám třeba už stalo, že jste na někoho mysleli, a dotyčný vám nečekaně zavolal, nebo jste vytušili předem určitý výsledek nějaké pro vás důležité události. Anebo vám třeba nějaký hlásek říkal - nechoď tam, nedělej to, nebo ono - a nakonec jste si sami říkali, proč jsem jen neposlechl(a),  vždyť jsem to věděl(a)!

Lidé odjakživa využívali služeb kartářek, věštkyň a astrologů. Jsem přesvědčena o tom, že síla podvědomí má obrovskou moc a význam pro naše konání. A karty určitě nelžou! O tom jsem po své zkušenosti naprosto přesvědčena.

Moje návštěva u kartářkyA ty opravdu dobré kartářky skutečně dokáží nahlédnout do budoucnosti, vidí mnohdy i věci, které se udály v hluboké minulosti. Lidé jsou odjakživa zvědaví na to, co je čeká, a nemine. Myslím, že dobrá kartářka nejen, že musí být dobrým psychologem, ale musí si být i vědoma, jak silný účinek mohou mít její slova na citlivější jedince. Všichni jistě známe buď z vyprávění, nebo z vlastní zkušenosti, jaké to je - návštěva u kartářky. Někdo má možná špatnou zkušenost, pokud narazil na takovou, která si jen kartářka říká, a podle toho také dopadl výsledek věštby. A pro ty, co nevědí, jsem napsala svůj příběh.

Před lety jsem také podlehla pokušení, když mi kamarádka vyprávěla, jak u jedné byla. Její nadšené vyprávění jsem brala s menším nadhledem. Ovšem musím podotknout, že kamarádka naprosto bezvýhradně věřila celé věštbě. Zrovna jsem procházela těžkým obdobím, lákala mě také, ať ji navštívím. Sice jsem byla vnitřně přesvědčená na sto procent, o tom, jak se rozhodnu, ale přece jen… semínko zvědavosti bylo zaseto. A já si říkala, že tím nic nepokazím, stejně přece o svém životě rozhodnu sama a ne podle toho, co mi řekne nějaká věštkyně!

Takže nakonec jsem jí zavolala a dohodly jsme se na návštěvě u ní doma. Představovala jsem si starší, vrásčitou a trošku podivínskou osobu, ale byla jsem velmi mile překvapena. Sympatická mladá žena mně uvítala ve své "pracovně", která byla velmi hezky a jednoduše zařízena, ona sama jakoby zrovna vyšla z kadeřnictví, byla i hezky ustrojena - a jestli jí bylo 30 let, tak to bylo moc!

Moje návštěva u kartářkyNa stole ležely karty, a když jsem se usadila do pohodlného křesla, s napětím jsem čekala, co bude dál. Kartářka si mě prohlížela pozorně a s vlídným úsměvem, určitě vytušila, že jí moc nevěřím! Co může taková mladá vědět o životě?! Běželo mi hlavou. Požádala mě jen, ať se soustředím na problémy, které mě tíží, a po chvilce soustředění a vyložení karet začala svoji předpověď. Postupně začala odhalovat nejen mou budoucnost, ale i minulé události, které se mi staly - bez jediného dotazu na to, proč jsem k ní vlastně přišla a jaké mám problémy. A já jsem nevycházela z úžasu, protože v žádném případě nemohla vědět věci, které se mi udály v dětství a mládí, jen jsem jí užasle naslouchala a začala věřit čím dál víc, že skutečně svému řemeslu rozumí. Občas jsem měla i pocit, že mi čte myšlenky!

Odcházela jsem od ní s hlavou pěkně zamotanou, neřekla mi vyloženě špatné zprávy, to ne, naznačila překvapivě příznivé změny v mém životě, na které jsem už odmítala věřit. Ale upozornila mne na případná špatná rozhodnutí a věci, které se měly stát. A zvlášť důrazně mě upozorňovala na to, že mám být moc opatrná na to, co si přeju! Po čase jsem jí musela dát za pravdu, skutečně se můj život začal měnit k lepšímu a zhruba do roka se její věštba splnila z devadesáti procent! Když jsem po roce chtěla její služby využít znovu a tentokrát sama od sebe - byla jsem moc rozčarovaná a zklamaná zjištěním, že už na dané adrese nebydlí a kontakt na ní nebylo možné sehnat.

Začala jsem se po této zkušenosti o věci mezi nebem a zemí hodně zajímat, přečetla jsem spousty knih o Tajemnu a o všem, co s ním souvisí.

Vzpomínám na ni často, hodně mi pomohla hlavně svými radami -uvědomovat si víru v sebe sama, snažit se nikomu neubližovat, nikdy se nevzdávat a mít naději, a hlavně, dávat si opravdu velký pozor na to, co si doopravdy přejeme - ono by se to totiž mohlo splnit!

Kacice – čtenářka
ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
moje prvni zkusenost byla k smichu, pani blabolila veci, ktere se muzou stat kazdemu. Po nejakem case jsem se nechala ukecat kamaradkou k navsteve jine kartarky a klobouk dolu, tato osoba se opravdu vyzna. Uz jsem u ni byla trikrat a moje kamaradky na ni taky nedaji dopustit
Obrázek uživatelky
profil
Moc všem děkuji
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Také mám své zážitky s tajemnem a proto věřím a respektuji Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Veľmi by som chcela navštíviť nejakú kartárku, zo zvedavosti. Ale neverím takýmto veciam.
Obrázek uživatelky
profil
Byla jsem u jedné známé a ta mi vyložila karty. Můžu říct,že mi skoro všechno již vyšlo.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles