Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na taneční zábavě

15. 03. 2012 | Vaše příběhy
Nikdy jsem na ně moc nechodil, ale několik jsem jich přeci jen v mládí navštívil. Občas si vzpomenu na tu mou úplně první zábavu a taneční začátky. Tenkrát jsem velmi často jezdíval na návštěvy za mou tetou, mým strejdou a bratrancem Robertem do malé vesničky u Černotína.

Místní tam přes léto pravidelně organizovali každou druhou sobotu taneční zábavu pod širým nebem a tak jsem se na jednu takovou s Robertem také tenkrát před lety vypravil. Večer rychle ubíhal a já jsem se během něho pokoušel o několik mých tanečních kreací a kolem desáté hodiny jsem se osmělil a požádal jedno velmi sympatické děvče o tanec. Tanců pak během večera bylo několik.

S alkoholem u některých během večera stoupala nálada, u jiných spíše agresivita a tak jsme se kolem půlnoci, jak děvčata potřebovala jít domů, rozhodli, že také půjdeme. Doprovodili jsme nejdříve domů obě děvčata, s Na taneční zábavěkterými jsme já i bratranec tancovali a pak jsme se vydali k domečku Robertových rodičů a mých příbuzných. Jen jsme si tenkrát nevšimli, že nás během návratu cestou někdo sledoval.

Jen co jsme si tenkrát dali sprchu, uslyšeli jsme štěkot Bena a tlouct někoho na vrata. Vyšli jsme s bratrancem na dvůr a z řevu osoby za vraty jsme zjistili, že se jedná o ctitele jedné z dívek, který posilněn alkoholem si to s námi chtěl zřejmě ,,vyřídit ručně a stručně,,. Robert chtěl vrata otevřít a vše dotyčnému vysvětlit, ale já jsem byl proti a Ben si tenkrát alespoň podle jeho výrazu v očích na vetřelce ,,brousil zuby,,.

Robert nakonec přeci jen vrata pootevřel, ale tomu neznámému muži v tom jeho stavu něco vysvětlovat stejně nemělo žádný smysl. Vysvětlování nakonec ukončil až strejda, kterého ten hluk venku probudil (bez několika centimetrů měří skoro dva metry a respekt z něj přímo čiší). Ben se v nestřeženém okamžiku dotyčnému zakousl do plandající nohavice a pustil ji teprve až byl za vraty a po chvíli odkráčel kamsi do tmy. Tak takhle jsem před lety prožil svou první taneční zábavu, na které jsem si hezky zatančil i popovídal. Jen ten závěr večera jsem zrovna takový nečekal. Ještě, že to tenkrát díky strejdovi takhle dobře dopadlo.

josef7777 - čtenář
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
S opitým nemá význam sa hádať, na tých platí len
ignorácia, alebo (ako vo vašom prípade) hrozba na výprask od "väčšieho" chlapa.
Obrázek uživatelky
profil
nakonec to dobře dopadlo a ty máš aspoň vzpomínky na vzrůšo.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles