Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Náhoda či zázrak

11. 01. 2012 | Vaše příběhy
Jako mladá jsem toužila po dítěti, ale pak jsem měla dvě mladší sestry a touha opadla hlídáním a staráním se o ně. Časem jsem ale z domova odešla a začala žít vlastní život. To mě ani ve snu nenapadlo, že přijde chvíle a děti mít nebudu moct. S manželem spolu žijeme 14 let, je ode mne starší a děti z prvního manželství měl, většinu času trávily u nás, tak jsem nějak potřebu vlastního dítěte nepociťovala.

Říkala jsem si, až to přijde, tak to bude, ale ono 6 let a pořád se nedařilo a když ano, vzápětí jsem potratila, tím jsem ztratila chuť do života a vše mě trápilo, jen pohled v televizi na nějaké dítě či potrat. Časem jsem to vše vzdala a říkala si, že život není jen o dětech.

Měla jsem také problém s velikostí prsou a hormony mě tolik rozbouřily, že mi narostla prsa až velikosti 8, protože jsem věděla, že už děti neplánuji, tak jsem podstoupila zmenšení prsou, léčila jsem se asi 10 měsíců, nastaly komplikace a  po domarodění jsem nastoupila  do práce, kde jsem všem tvrdila, že nemůžu mít děti.

Jak plynul čas, tak po 6 měsících  mě začala bolet prsa, ale jsem řeznice a tahala jsem těžké věci, tak jsem myslela, že to mám k té operaci.

Pak se mi dělalo nevolno, ale to vše jsem brala, že jsem věčně držela diety. Jednoho dne mi bylo tak zle, že jsem musela odejít domů a pak k lékaři, kde tvrdili, že mám střevní chřipku, po 3 týdnech nevolností jsem si po upozornění kamarádek udělala raději těhotenský test a ejhle, byl pozitivní, ale po všem tom zklamání a hormonech jsem si řekla: to není možné.

Zašla jsem na gynekologii, kde mi potvrdili už 2,5 měsíce těhotenství. Do práce jsem už nenastoupila a byla doma na rizikovém těhotenství. Dneska mám krásného zdravého klučinu -  3,5 roku, manželovo třetí syn a jsem moc šťastná, takže radím, nic v životě nevzdávejte, je krásnej.

 
Blanislava - čtenářka
ChytráŽena.cz
 

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Náhoda či zázrak:

Náhoda či zázrak
Náhoda či zázrak
Náhoda či zázrak
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Presne tak ! nic nevzdavat predem !
Gratuluju Vam, malej je moc roztomilej !
Obrázek uživatelky
profil
a přeju kromě zdravíčka, ať se syn dočká i sourozence Smajlík. Je to asi sluníčko Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ani náhoda, ani zázrak. V živote sa vždy stane to, čo sa má stať a väčšinou vtedy, keď s tým nepočítame.
Blahoželám k synkovi, na také krásne dieťa sa oplatilo čakať.
Želám vám všetkým veľa zdravia a radosti.
Obrázek uživatelky
profil
at Vám dělá chlapeček jen samou radost, přejji hodně štěstí , zdraví a pohodu. je to šikulka
Obrázek uživatelky
profil
moc pěkný článek sdobrým koncemSmajlík
Chlapeček je krásný, tak ať vám dělá jen radostSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles