Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Náš zákazník - náš pán

1. 11. 2014 | Vaše příběhy

Toto staré pořekadlo by mělo platit především v celé sféře služeb, ale ne vždy tomu tak je. Chci se s vámi podělit o nepříliš dobrou zkušenost z jednoho restauračního zařízení v našem malém městě.

Mám tři sestry a protože bydlíme každá v jiném městě, každoročně naplánujeme sesterské setkání, kdy společně doslavíme, oslavíme a předslavíme narozeniny, máme je hezky rozložené od července do října. Tak jsme se letos začátkem října opět sešly v jediné přijatelné restauraci, kde se dá slušně posedět či spíše v minulosti dalo. Při příchodu jsme si mohly v téměř poloprázdné restauraci vybrat místa podle libosti, po chvíli čekání se přiloudala číšnice s jídelními lístky a přijala objednávku. Příprava několika sklenek cinzana a sodovky trvala skoro deset minut a pak jsme zase čekaly na objednané jídlo. Uběhla další čtvrthodina a znovu přišla číšnice, že se kuchař moc omlouvá, ale nemůže pro jednu z nás udělat objednané palačinky, protože „nemá v kuchyni vajíčka“, tak takovou nehoráznost jsem už dlouho neslyšela, chtěla jsem se ozvat, ale sestry mě přesvědčily, ať to nechám být. Po obědě jsme si ještě objednaly kávu a k ní jablečný závin, světe, div se, jablečný závin zrovna došel, tak jsme se musely spokojit s okoralým medovníkem, který nám pro jistotu vylepšili kopcem šlehačky.

náš zákazník, náš pánPřestože jsme v místnosti zůstaly skoro samy, obsluha si nás téměř nevšímala, špinavé nádobí se kupilo na stole, když jsme si chtěly doobjednat pití, musely jsme na sebe hlasitě upozornit. Třešničkou na dortu však byl závěr našeho hodování, při závěrečném placení jsme zjistily, že ona inkriminovaná palačinka byla klidně do účtu zahrnuta. Naštěstí jsme si toho všimly včas a dostalo se nám vlažné omluvy.

Odpoledne jsme si hezky užily, rozbalily dárečky a pěkně si popovídaly, ale v této restauraci nás hodně dlouho nikdo neuvidí. Dodatečně mě mrzí, že jsem se přece jenom neozvala, byla to taková kaňka jinak pěkného setkání.


Botka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Náš zákazník - náš pán:

Náš zákazník - náš pán
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
tak to je tedy silné kafe a patří Ti můj obdiv, osobně bych totiž neudržela své nervy na uzdě a podala bych si i majitele. Asi jsem ze staré školy a hlavně mám nějaký ten rok odpracovaný v restauracích.
Obrázek uživatelky
profil
to je článek aspoń
Obrázek uživatelky
profil
Jen se divím, že je ještě v provozu. Tam už bych nevkročila.
Přeji Tobě i Tvým sestřičkám hodně zdravíčka a štěstíčka.
SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
To tedy byla restaurace..tam bych již nikdy nešla
Obrázek uživatelky
profil
Pekne opísaná nepríjemná skúsenosť v reštaurácii SmajlíkSmajlík.

My sme podobnú zažili tento rok v Kroměříži (je opísaná v článku Studený výlet za krásou http://www.chytrazena.cz/studeny-vylet-za-krasou-27619.html).

Betka, mala si sa ozvať a žiadať vysvetlenie, veď ako môžu v reštike variť bez vajec Smajlík!

Dúfam len, že vám tento zážitok nepokazil sesterské stretnutie a užili ste si ho Smajlík.

Tebe a tvojim sestrám prajem už len samé krásne a ničím nerušené stretnutia SmajlíkSmajlík.

Majiteľovi tej reštaurácie prajem, nech podobnú neochotu a neprofesionálne správanie skúsi na vlastnej koži a spamätá sa.
Inak v službách nemá čo robiť Smajlík.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zajíc