Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Naše krásná svatba

7. 08. 2012 | Vaše příběhy

Chtěla bych se s Vámi podělit o krásné zážitky z mého svatebního dne a taky o pár fotek, které se Vám doufám budou líbit. A třeba to i někoho inspiruje ke své svatbě.

Vdávala jsem se hodně mladá, bylo mi čerstvých 19 let a mému dnes už manželovi Tomáši 21 let. Takže na dnešní dobu mladá svatba. Všichni nebo aspoň většina si myslela, že jsem těhotná, ale my jsme se brali opravdu po dlouhém vztahu (jsme spolu od mých 16 let) a z opravdu velké a upřímné lásky. Dnes už je to čtyři, ale pořád se máme stejně rádi a dokonce spolu čekáme první vytoužené miminko, které se má narodit 15. prosince, takže skoro na Vánoce, bude to takový krásný vánoční dárek.

Naše krásná svatbaAle zpět k naší svatbě, chci napsat o ní. Svatba se konala 11. října 2008. Počasí nám vyšlo krásné, svítilo sluníčko a na říjen bylo neskutečné teplo.  Ráno v den svatby jsem se brzy odebrala k holičce, která mi na mé hlavě vykouzlila krásný princeznovský účes jako z pohádky, poté mě kosmetička krásně nalíčila, ale až svatební šaty ze mě udělaly tu pravou princeznu, kterou si jistě přeje každá dívka či žena ve svůj svatební den být.

Svatební obřad se konal na úřadě, i když já bych byla radši pro kostel nebo zámek, jsem hodně velký romantik. Ale i tak byl obřad moc krásný, s nádhernou hudbou a atmosférou.

Po obřadu jsme se odebrali do nedaleké hospůdky - myslivny, kde se svatba měla až do večera konat. Tato hospůdka je skutečně velice krásná a okouzlující a pro svatbu ideální. Je laděná do zelenohnědé barvy a po stěnách jsou samá paroží a vše, co se týká lesa a přírody. Na naší svatbě se jedlo, pilo, tančilo, prostě se dělalo vše, co k svatbě patří. Jídlo musím popsat, protože bylo skutečně vynikající a moc dobré a chutné, sice jsme skoro půlku odváželi domů, protože ho bylo nepřeberné množství (jedli jsme ho asi ještě týden po svatbě. Na oběd byl skvělý kuřecí plátek s výbornou omáčkou a přílohou dle libosti hostů. Všude bylo cukroví a chlebíčky a svatební koláče. Musím přiznat, že cukroví jsme měli ještě na Vánoce, bylo ho moc:) Ale bylo opravdu vynikající. Na večer se konal vynikající raut s kotlíkovým hovězím gulášem, který musím vyzdvihnout, ten byl úžasný a tak lahodný, lepší jsem snad nikdy nejedla:) Bylo i pár dalších dobrůtek.

Můj svatební den byl opravdu moc hezký, pohádkový, ani moc velký ani malý, prostě tak akorát a se vším všudy, co má pořádná svatba mít.

A svatební noc?

Víte, jak je to s muži a jak po takových akcích a oslavách většinou dopadnou, takže nemusím snad ani nic říkat.

Slunicko - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Naše krásná svatba:

Naše krásná svatba
Naše krásná svatba
Naše krásná svatba
Naše krásná svatba
Naše krásná svatba
Naše krásná svatba
Naše krásná svatba
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
aby ste sa celý život mali radi tak, ako dnes a aby ste na svoj svadobný deň obidvaja spomínali aj v starobe s láskou.
Nech vám rovnakú radosť robí aj vaše očakávané bábätko, prípadne v budúcnosti aj ďalšie detičky.
Obrázek uživatelky
profil
A zrovna tak krásnou i Zlatou svatbu !!!!!
Obrázek uživatelky
profil
Jo jo to jsem jáSmajlík Jsem ráda že to někdo čteSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Určitě jste ta maminka, která píše týdeníček na ž-in Smajlík Tak přeji mnoho štěstí a zdravého drobkaSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Krásná svatbaSmajlíkPřeji vám hodně štěstí, lásky a radosti do dalších společných letSmajlíka krásné miminkoSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles