Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nechtěný striptýz

15. 04. 2011 | Vaše příběhy
Už je to pár let, co jsme se s partou kamarádů a jednou menší, ale o to více oblíbenou a vyzkoušenou cestovní kanceláří vypravili na sever Evropy. Zájezd to byl převážně turistický, takže jsme se často přesouvali z místa na místo, buď jsme spali v chatkách nebo jsme noc strávili v autobuse. Každý den nám přibývaly nové a nové zážitky a naše nohy se zakusovaly do dalších a dalších kilometrů.

Ani jsem netušila, že jeden zážitek připravím pro své spolucestovatele i já.
Ten den nás čekal větší výšlap na vrchol, z něhož byl překrásný rozhled po krajině, který opravdu stál za trochu funění a bolavé nohy. No a jak jinak, při takovém výkonu se člověk i trochu zapotí. Po návratu do nížiny jsme měli čas na menší odpočinek a přípravu na noční přesun do dalšího místa. Suché a dokonce i ještě čisté oblečení na převlečení jsme měli připravené již v autobuse.

V autobuse pár lidí bylo, ale každý se zabýval sám sebou, někdo už jen odpočíval, jiný se občerstvoval a další už rovnou spal… Připravila jsem si věci na převlečení a začala jsem. Ovšem po chvíli jsem zpozorněla a snažila se rozluštit signály od své kamarádky, která seděla v zadní části autobusu. Kamarádka se chvíli tvářila překvapeně a něco mi naznačovala, po chvíli se ale její výraz změnil v trochu obdivný a pochvalný a naznačovala mi, že jsem dobrá. Trochu jsem nechápala.

Překvapily mě ale i pohledy několika dalších osob v autobuse, které směřovaly také ke mně. To už jsem zpozorněla více.
A pak mi to došlo!

Ráno mi bylo těžko, předcházející večer jsme se totiž do postele dostali pozdě, v noci jsem špatně spala a tak jsem si nevzala spodní prádlo – tedy pro upřesnění – chyběla mi jen podprsenka! V tuto chvíli si toho všimli snad všichni ostatní rychleji než já!

Mně poté nezbývalo, než se začít smát a trochu rychleji dokončit převlékání. Ale abych řekla pravdu, měla jsem i dojem, že jsem trochu vylepšila pokleslou a unavenou náladu v autobuse.


Uhliska - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
a myslím,že na hezkou holku se rádi podívali všichniSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dobrý
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tomu věřím, že se nálada zvedlaSmajlík
jo, tak na tohle bych nezapomněla takySmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné počteníčko.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles